- موجودی: درحال حاضر موجود نمی باشد
- مدل: 182083 - 112/4
- وزن: 0.40kg
عزازیل ؛ راز توطئه
نویسنده: بوریس آکونین
مترجم: رضا علیزاده
ناشر: نیلوفر
زبان کتاب: فارسی
تعداد صفحه: 294
اندازه کتاب: رقعی - سال انتشار: 1394 - دوره چاپ: 1
مروری بر کتاب
همه چیز در یک عصر زیبا در پارک الکساندر آغاز میشود. وقتی که دختری زیبا همراه معلمسرخانهاش در پارک نشستهاند و پسری جوان روبهروی آنها میایستد. او به دختر زیبا ابراز علاقه میکند و وقتی جوابی نمیگیرد ناگهان با یک اسلحه خودش را میکشد. این اتفاق آغاز ماجرایی پیچیده و عجیب است....استادانه، پیچیده و تا بُن دندان تزاری و روسی، انگار تالستوی قصد کند داستانی جنایی بنویسد و نتیجه عزازیل از آب درآید. رمانی فوقالعاده شگفتانگیز و جذاب و تاحدودی متفاوت از آنچه تاکنون خواندهاید.
...خوب به خاطر دارم، هنگام ظهر بود که از بخش فروریختهٔ باروی بلندبالای اورشلیم وارد آن شهر شدم، همان قسمتی که در زمان قدیم دروازهٔ بزرگ صهیون قرار داشت... پس از سال های متمادی سفر به روستاهای یهودی نشین (فلسطین) و سامره و گشتن در آنها، اکنون با رسیدن به این شهر رخت سفر از تن در آوردم و رحل اقامت افکندم. حدودا سی ساله بودم که وارد اورشلیم شدم، در سن و سالی که با جسم و روح سیر آفاق و انفس کردم، به سفرهای زیادی رفتم، زمین و آسمان را در نوردیدم و کتب بی شماری را صفحه به صفحه از نظر گذارندم و مطالعه کردم. تن خسته، نفس بشکسته، سنگین گام و بی حال در اوج گرمای ماه ابیب (ژوئیه) که تنور شعله ور خورشید در آسمان یله شده بود و مغز سرم را می سوزاند به این شهر گام نهادم....
داستان عزازیل در دههی 1870 در شهرهای مسکو، پترزبورگ و لندن میگذرد. کارآگاه کمسابقهی پلیس به نام اراست فاندورین با خودکشی یک دانشجوی ثروتمند در مسکو روبهرو میشود و چیزی نمیگذرد که میفهمد این پرونده از آن مواردی نیست که زود و بیدردسر بسته شود، بلکه خبر از یک توطئهی جهانی میدهد. کارآگاه بعید نمیبیند که این پرونده عواقب پُرماجرا و مرگباری به همراه داشته باشد.
این نویسندهی گرجستانیالاصل جایزهها و افتخارهای ادبی بسیاری را کسب کرده که عبارتاند از: نامزد جایزهی اسمیرنف ـ بوکر در سال ۲۰۰۰، نامزد جایزهی نویسندهی سال روسیه در سپتامبر 2000 و دریافت جایزهی آنتی بوکر روسیه بهخاطر رمان تاجگذاری. در سال 2003 نیز انجمن جنایینویسان بریتانیا رمان عزازیل (با نام انگلیسی ملکهی برفی) را در فهرست جایزهی دشنه در ادبیات داستانی قرار داد.