- موجودی: درحال حاضر موجود نمی باشد
- مدل: 189760 - 32/4
- وزن: 1.00kg
عروسی خونین پاریس
نویسنده: هاینریش مان
مترجم: محمود حدادی
ناشر: کتاب پارسه
زبان کتاب: فارسی
تعداد صفحه: 584
اندازه کتاب: وزیری گالینگور روکشدار - سال انتشار: 1390 - دوره چاپ: 1
مروری بر کتاب
روز جشنی بزرگ است. امروز، دوشنبه، هجدهم اوت، خواهر شاه عروسی می کند و شوهرش گویا شاهزاده ای است از سرزمین های دور، به زیبایی روز رخشان و به ثروتمندی پلوتو، چون که در کوه های کشورش طلا می روید. با بار بسیار طلا آمده است، سواران ملتزمش غرق در طلایند، حتی اسب های شان هم. آوازه اش تا دوردست ها، تا به گوش این شاهزاده رسیده بوده که شاهدخت ما از همه ی شاهدختان نازک تراش تر و سخندان تر است. طالع بینی بلند نام شاهدخت را در آیینه ی جادو به او نشان داده بوده است. شاهدخت خنده می زده و سخن می گفته است. و حال نگاه کن: شاهزاده از این صدا و نگاه قرار از دست داده و قدم در این راه دراز گذاشته است.
...راهی که هانری چهارم ـ پایهگذار وحدت ملی فرانسه در قرن شانزدهم ـ از کودکی تا به صاحبعنوانی شهریار نیک کشور خود پیمود، عصری از تاریخ این کشور را در بر میگیرد که در آن قتل و خشونت، دروغ و خیانت و سیاست با ابزار دشنه و زهر در زشتترین شکل خود ظفرمندی میکرد.
عصر جنگهای عقیدتی که هانری با منشور نانت و اعلام آزادی و برابری ادیان به آنها پایان بخشید اما با این همه در پایان خود قربانی لهیب آتش آن شد.هاینریش مان این اثر را در پیری و اوج پختگی خود نوشت، و تمامی تجربیات و دانش خود را در آن گرد آورد. این اثر حجیم ثمره زندگی و ترکیب تواناییهای هنری او و یکی از قلههای رمان تاریخی در قرن بیستم است...
موضوع رمان حاضر نه کم و بیش، زندگی این شخصیت در چارچوب این دوران و در گستره تمامی قاره اروپاست. هاینریش مان در این رمان بر گرد قهرمان خود به توصیف همه انسانهایی میپردازد که بر سرنوشت این زمانه آیندهساز تنیدند یا از آن شکل پذیرفتند. بدین سان، رمان “جوانی و فرجام شاه هانری چهارم” در دو کتاب، 17 فصل و بیش از 200 پرده، سیمای همه یک قرن را پیش روی مخاطب میگیرد و خصلت رمانی تاریخی و دورانپژوه مییابد.
این کتاب حاوی شخصیتهایی از میان آزادیخواهان، آرمانخواهان، شاعران، شاهان، اندیشمندان، تاجران، عشاق، خدمتکاران و دیگر اقشار اجتماع است و خواننده را با خود به اعماق تاریخ اروپا در آستانه نوزایی میبرد. هاینریش مان هنگام هجرت به فرانسه، طرح این رمان را میان اندک وسایل شخصیاش در چمدانی جای داد و آن را نجات داد. وی در سالهای اقامت در این کشور، در اوج پختگی هنریاش این رمان را با تمام اندوخته تجربه و دانشی که داشت نوشت و آن را به عنوان حماسهای از عصر نوزایی به یادگار گذاشت.