- موجودی: درحال حاضر موجود نمی باشد
- مدل: 193661 - 17/5
- وزن: 0.30kg
ضمیر پنهان
نویسنده: کارل گوستاو یونگ
مترجم: ابولقاسم اسماعیل پور
ناشر: قطره
زبان کتاب: فارسی
تعداد صفحه: 104
اندازه کتاب: رقعی - سال انتشار: 1383 - دوره چاپ: 1
کیفیت : در حد نو _ نو ؛ لبه بیرونی کتاب رد زردی مختصری دارد
مروری بر کتاب
نفس نامکشوف
ما تا چه میزان با خود آشنا هستیم؟ تا چه میزانی خود را و روحیات خود را می شناسیم؟ از اولین باری که اندیشمندان در صدد پاسخ به این سئوال بر آمدند قرنها میگذرد و هر چند پاسخ به این سئوال، مانند بسیاری از مسائل علمی مورد بحث و جدل، موافقت و مخالفت و تأئید و تکذیب های فراوانی قرار گرفته است ولی تقریبا می توان به شیرازه عقیده مشترک در میان آرای روانشناسان دست یافت، پاسخی مشترک با تفاوتی کیفی.
ضمیر پنهان برابر نهاد، نفس یا درون كشفناشدهی هر انسان است. شناخت رون آدمی و كشف درون هر فرد در زمرهی مسائل مهم روانشناسی و روانكاوی در جهان معاصر است كه یونگ، بزرگترین رونكاو قرن بیستم در این اثر به كاوش تحلیل در این باره پرداخته است.
یونگ نخستین فردیت انسان را در جامعهی مدرن میشكافد، آنگاه به دین به عنوان وزنهی تعادل بخش دهنیت جمعی بشر و موقعیت غرب در برابر دین میپردازد و مسئلهی درك فرد از خویشتن و دیدگاه فلسفی و روانشناختی زندگی مورد تحلیل قرار میگیرد. آینده پیش روی ماست. چقدر از دوران نامكشوف خود آگاهی داریم؟ جهان مدرن چه آیندهای در پیش خواهد داشت؟ ذهن پیچیده و روحیات درونی انسان چه مرزهایی را خواهد گشود؟ و دها پرسش دیگر كه یونگ به شیوهای تحلیلی بدان پاسخ میدهد.
اکثریت روانشناسان و روانکاوان با قاطعیت اعلام می کنند که شناخت ما انسانها از روحیات و شخصیت خودمان محدود است، زیرا روح انسان پیچیدگیهای فراوان و ابعاد بسیار دارد و تمام علم روانشناسی و جامعه شناسی فقط توانسته است بخشی از این ابعاد را دریابد و مورد تجزیه و تحلیل قرار دهد.
در سایه نامکشوف ماندن بسیاری از زوایای روح و روان آدمی، تصویری مبهم - کلی و ناقص از انسان ترسیم شده است که در برخی موارد با روح و روان حقیقی انسان در تضاد کامل قرار می گیرد. ضمیر پنهان برابر نهاد، نفس یا درون کشف ناشدهی هر انسان است. شناخت روان آدمی و کشف درون هر فرد در زمرهی مسائل مهم روانشناسی و روانکاوی در جهان معاصر است که یونگ، بزرگترین روانکاو قرن بیستم در این اثر به کاوش و تحلیل در این باره پرداخته است.