- موجودی: درحال حاضر موجود نمی باشد
- مدل: 163039 - 94/7
- وزن: 0.40kg
صدای تنها
نویسنده: فرانک اوکانر
مترجم: شهلا فیلسوفی
ناشر: اشاره
زبان کتاب: فارسی
تعداد صفحه: 264
اندازه کتاب: رقعی - سال انتشار: 1381 - دوره چاپ: 1
مروری بر کتاب
مطالعه و تحلیل ساختاری داستان کوتاه
کتابی افسانه ای درباره ی نویسندگی توسط یک نویسنده افسانه ای! فرانک اوکانر یکی از بزرگترین نویسندگان داستان کوتاه قرن بیستم و یکی از بزرگترین نویسندگان ایرلند بوده است. اکنون ، کتاب تأثیرگذار و پرطرفدار اوکانر در مورد داستان کوتاه بازگشته است. کتاب صدای تنها یک مستر کلاس جامع و کامل ارائه می دهد.
اوکانر با زیرکی تیز و نثر سرراست خود نه تنها در مورد تکنیک ها و چالش های فرمی صحبت می کند که در آن "یک زندگی کامل باید در چند دقیقه شلوغ شود" ، بلکه او همچنین به بررسی پرشور نویسندگان مورد علاقه خود و بزرگترین آثار آنها ، از جمله چخوف ، همینگوی ، کیپلینگ ، جویس و دیگران می پردازد. در طی این مطالعه ، اوکانر برخی از نظریه های اصلی خود در مورد داستان کوتاه را شرح می دهد و همچنین در مورد کار بسیاری از نویسندگان تأثیرگذار داستان کوتاه بحث می کند.
یکی از مشارکت های عمده در این کار "گروه جمعیت غوطه ور" است - اصطلاحی که اوکانر از آن برای توصیف افرادی که به هر دلیلی در حاشیه جامعه مانده اند استفاده می کند. این اصطلاح در قرن بیست و یکم مجددا توسط آمیت چاودوری به کار گرفته شد تا نوشتار مدرنیستی را در شبه قاره هند توصیف کند.بسیاری از منتقدان این کتاب را اولین بررسی طولانی در فرم داستان کوتاه می دانند و توسط بسیاری از نویسندگان به عنوان اثری تأثیرگذار اعلام شده است.
فرانک اوکانر با نام حقیقی مایک دوناوان نمایشنامه نویس، داستان پرداز و منتقد ایرلندی، نزد جهان انگلیسی زبان، نماینده فرهنگ و ادب ایرلند به حساب می آید. اوکانر کودکی خود را در فقر به سر برد و تحصیلات رسمی اش اندک بود. در جوانی به کتابداری اشتغال ورزید و به خاطر فعالیت در ارتش جمهوری خواه ایرلند، مدتی در زندان به سر برد. زمانی هم مدیر تئاتر ابی در دوبلین بود.
بعدها به امریکا رفت و به خاطر چاپ داستانهای کوتاه در مجله نیویورکر در ایالات متحده امریکا شهرت کسب کرد. در سالهای دهه پنجاه به عنوان استاد مهمان در بسیاری از دانشگاه های امریکا به تدریس پرداخت. از مجموعه داستانهای معروف او که در معرفی فرهنگ کشور ایرلند نقش مهمی بازی کرده اند، می توان به «مهمان ملت» (1931) و «ژله سیب وحشی» (1944) اشاره کرد. اوکانر نقدهایی هم بر آثار ادبی معروف جهان نوشته است. کتاب «صدای تنها» براساس سلسله سخنرانی هایی که اوکانر در سال 1961 در دانشگاه استانفورد امریکا ایراد کرد، نوشته شده است و دیدگاه های ارزشمند این نویسنده را در مورد داستان کوتاه مطرح می کند.
فهرست
ایوان تورگنیف
گی دو ماپاسان
آنتون چخوف
رودیار کیپلینگ
جیمز جویس
کاترین منسفیلد
کوپارد و لارنس
ارنست همینگوی