- موجودی: موجود
- مدل: 205122 - 209/5
- وزن: 0.70kg
صحنه نمایش بعدی جهانی
نویسنده: کنیچی اومایی
مترجم : مسعود کرباسیان
ناشر: علمی و فرهنگی
زبان کتاب: فارسی
تعداد صفحه: 358
اندازه کتاب: وزیری سلفون - سال انتشار: 1392 - دوره چاپ: 2
مروری بر کتاب
چالش ها و فرصت ها در دنیای بدون مرز
در دنیای متحول و متغیرکنونی، دستیابی به رشد وتوسعه ی متوازن در همه ابعاد مورد توجه کشورها و شرکت ها ست.شرکت های بزرگ اقتصادی در هماهنگی با تغیییرات محیطی وشرایط جدید، خواهان تغییرات مثبت در ساختار ها، سیاست ها و اهداف پیش بینی شده اند، افراد هم اغلب در زندگی روزمره ، برای رشد و ارتقای بیشتر، در معرض رقابت های سخت قرار دارند.
تغییر در شرایط مبادلات اقتصادی جهان، نحوهی زندگی و معشیت مردم و رشد فنآوری، منجر به تحولاتی شده که در پایان آن برخی کشورهای دارای نرخ رشد بالا، رکود را تجربه کردهاند و در مقابل کشورهایی مانند چین، ایرلند، فنلاند و... به رشد اقتصادی بالا دست یافتهاند. دنیای کنونی، به صورت شبکه و کاملا به هم وابسته است، و اقتصاد جهانی آن را متحده کرده است، پیشرفتهای فنآوری اطلاعات این امکان را فراهم کرده است که دادهها آزادانه از طریق کابلهای فیبر نوری یا انتقال ماهوارهای از یک سوی دنیا به سوی دیگر بروند، این اطلاعات، موانع فیزیکی یا سیاسی را میتوانند درهم بشکنند.
بر این اساس کتاب حاضر از یازده فصل تشکیل شده است. در فصل نخست با عنوان گردش به دور دنیا به اقتصاد جهانی و مشتقات امروزی آن، در فصل دوم با عنوان شب افتتاحیه به فروپاشی شوروی، پیمان پلازا، کسری بودجهی آمریکا، کشور چین و در فصل سوم، "پایان اقتصاد" به آزاد شدن نرخ بهره و... پرداخته شده است. "بازیگردانان" عنوان فصل چهارم است که تعریف دولت منطقهای، چین شگفتآور، خرده مناطق، سازماندهی مناطق و... موضوعات آن را تشکیل میدهد.
فصل پنجم به ابزارهای پیشرفت اقتصادی و فناوری، فصل ششم به تامین از محل منابع بیرونی با اشاره به گذر از مرزها، فنآوری و...، فصل هفتم به گسستن زنجیرها با اشاره به موتورهای جستوجو در اینترنت، خدمات پستی، زنجیرههای خدماتی و.. و فصل هشتم به بازآفرینی دولت با تاکید بر آیندهنگری دولتها و نقش دولت اختصاص یافته است. در فصل نهم به بازارهای آینده (آیندهی فناوری، آیندهی شرکتها و..) در فصل دهم به "صحنهی نمایش بعدی" (آیندهی منطقهای، چین، ویتنام و...) و در فصل پایانی به بازگشایی ذهن استراتژیک و فراسوی خیال اشاره گردیده است.