دسته بندی کتاب ها
سبد خرید شما

شیوه تربیت کودک در دنیای مدرن

شیوه تربیت کودک در دنیای مدرن

نویسنده: سوزان پالمر
مترجم: جواد شافعی مقدم
ناشر: سلیس - الماس پارسیان
زبان کتاب: فارسی
تعداد صفحه: 320
اندازه کتاب: وزیری لب برگشته - سال انتشار: 1397 - دوره چاپ: 6

 

مروری بر کتاب

مصور

متأسفانه ما فرزندان‌مان را با تلویزیون تربیت می‌کنیم. وقتی می‌خواهیم آنان را ساکت کنیم، برای آنان تلویزیون روشن می‌کنیم. خودمان هم عادت کرده‌ایم به آن‌چه پخش می‌شود، نگاه کنیم.معمولاً‌ کودکان از دو سالگی تماشای فیلم‌های کارتونی را شروع و تقریباً در شش سالگی به تماشای تلویزیون عادت می‌کنند. انگیزه آنان از نشستن در پای تلویزیون علاوه بر سرگرمی ، غالباً برای فهمیدن دنیای اطراف است. کودکان ما باید روزانه مقدار زیادی مطالب جدید در حافظه‌شان ضبط کنند. برای این‌که مطالبی را که در مدرسه به آن‌ها توضیح داده‌اند ،یاد گرفته‌اند ، خوب بفهمند ، باید در خانه یاد گرفته‌هایشان را تمرین کنند تا حسابی برایشان جا بیفتد.

پیشرفت یا عدم پیشرفت در کلاس حفظ یا مدرسه به یادگیری در خانه ، بستگی جدایی‌ناپذیری دارد. در این‌جا ما می‌توانیم به شیوه‌ای متفاوت از کلاس قرآن ، اثری مستقیم بر رفتار و آموزش‌های قرآنی کودکان‌مان داشته باشیم. خانواده در تعلیم و تربیت کودکان نقش مهمی را ایفا می کند. یکی از نکات بسیار مهم در خانواده ، ارتباط است ، یعنی والدین باید به روش های صحیح برقراری ارتباط با کودکان ، آگاهی داشته باشند.

با فرزندان خود ارتباط برقرار کرده ، فرصت ابراز عقاید را به او بدهند ، به نیازهای وی پی ببرند ، انتظارات آنها از کودک ، فرصت برقراری ارتباط به کودک ، زمینه اطمینان به والدین و مراجعه به آنها ، هنگام ایجاد مشکل و فراهم کنند.
ایجاد فضای آرامش بخش در خانواده: چنانچه والدین در صدد موفقیت تحصیلی و سلامت شخصیت کودکان باشند ، باید محیط خانواده را از هر گونه درگیری و تنش دور سازند.

کتاب حاضر، به بررسی مشکلات تربیتی کودکان در دنیای مدرن اختصاص دارد. نویسنده در کتاب حاضر، با بیان راهکارهای علمی و عملی ضمن شرح مشکلات تربیتی، راه‌های غلبه بر آن‌ها و هدایت کودکان و نوجوانان برای داشتن بهداشت روانی را توضیح می‌دهد. در فصل نخست، نقش غذاهای آماده و ناسالم و شیوه‌های کاهش مصرف غذاهای آماده را شرح می‌دهد.

نگارنده در فصل دوم، به برخی از ترس‌های کودکان و نوجوانان اشاره کرده و راهکارهایی برای کاستن ترس‌ها از طریق والدین و جامعه را پیشنهاد می‌دهد. در فصول بعدی، مسئله خواب و تأثیر آن بر بهداشت روانی، صحبت کردن با فرزندان و ارتباط بهینه با آن‌ها، تأثیر خانواده در کاهش آسیب‌های مختلف از جمله آسیب‌های ناشی از طلاق بیان می‌شود. در فصول پایانی،‌ نقش مدارس و اینترنت در تربیت کودکان و تأثیر آن‌ها در تربیت کودکان و نوجوانان مورد بررسی قرار می‌گیرد.

نوشتن نظر

لطفا برای ثبت نظر وارد حساب خود شده یا ثبت نام نمایید.

کتاب مورد نظر در حال حاضر موجود نیست . اطلاعات خود را وارد فرم زیر نمایید تا زمانی که کتاب موجود شد به شما اطلاع داده شود

نام
ایمیل
موبایل
توضیحات