دسته بندی کتاب ها
سبد خرید شما

شکوه آزادی

شکوه آزادی

نویسنده: اوشو
مترجم: میرجواد سیدحسینی
ناشر: هودین
زبان کتاب: فارسی
تعداد صفحه: 268
اندازه کتاب: رقعی - سال انتشار: 1384 - دوره چاپ: 3

کمیاب - کیفیت : در حد نو _ نو

 

مروری بر کتاب

صوفی : مرد راه

اوشو فیلسوف و آموزگار روحانی هندی به اسم ‌های ”راجنیش چاندرا جاین” و ”باگوان شری راجنیش” معروف بود. وی در سال ۱۹۸۹ اسم اشو را برای خود انتخاب کرد.  اشو ۱۱ دسامبر سال ۱۹۳۱ در روستای کوچوادا از توابع مدهیا برادش کشور هند، متولد شد. وی تحصیلاتش را در هند تا درجه استادی فلسفه ادامه داد.
اوشو از کودکی روحی عصیانگر و حقیقت طلب داشت و از همون زمان کودکی تلاش می کرد تا حقیقت رو پیدا کند و هرگز هیچ دین و آئینی را مورد قبول خود نمی دانست و اصرار داشت هر چیزی را خودش به شخصه تجربه کند! اوشو اواخر دهه ۱۹۶۰ میلادی فنون مراقبه پویا و خاص خود را به جهانیان معرفی کرد.

اشو بر این عقیده بود که انسان عصر نوین چنان در زیر فشار سنت ها و نگرانی های زندگی مدرن قرار گرفته است که پیش از اینکه بتواند وارد حریم مراقبه شود، می بایست فرآیند پاکسازی بسیار عمیقی را از سر بگذراند!

در ادامه و در دهه هفتاد بود که نام اوشو به گوش غربی ها هم رسید، در سال ۱۹۷۴ میلادی مرکزی در پونای کشور هند احداث شد و زمانی نگذشت که تعداد نفرات بسیار زیادی به این مرکز جذب شدند. شایان ذکر است که سخنرانی های او برای مریدان و حقیقت جویان در تمام جهان، در بیشتر از ۷۰۰ جلد کتاب گرد هم آمده است. در نظر داشته باشید که این کتاب ها به بیش از ۳۵ زبان روز دنیا ترجمه شده است.

اشو یک نویسنده به معنای مرسوم آن نیست، او شخصا هیچ کتابی را نویسندگی نکرده است، در واقع کتاب های انتشار داده شده با نام اوشو، مجموعه ای از سخنرانی های او می باشد. همین طور بیشتر از ۷۰۰۰ سخنرانی بر روی نوار کاست و ۱۷۰۰ سخنرانی بر روی نوار ویدئو ضبط گشته است. ضمنا اشو پر فروش ترین نویسنده در کشور هند محسوب می شود و در طول سال بیشتر از یک میلیون نسخه از کتاب ها و نوار های او در سراسر هندوستان به فروش می رسد.

اوشو در سال ۱۹۸۱ میلادی به کشور ایالات متحده سفر کرد و از پافشاری پیروان مریدانش این تصمیم رو گرفت که در آن کشور بماند، پیروان اوشو با خرید زمین هایی دور افتاده در ایالت اورگان شهری را به نام او بنا کردند و زمانی نگذشت که سیل انسان هایی که در پی معنویت می گشتند به این شهر سرازیر شدند، این موضوع مورد مخالفت ساکنان آن منطقه قرار گرفت.

در ادامه این مخالفت ها تا جایی پیش رفت که مریدان او را به حمله زیستی به ساکنان منطقه متهم می کردند، به همین دلیل در سال ۱۹۸۶ اشو را به دادگاه کشاندند و به نقض قانون مهاجرت به آمریکا متهم کردند و او را از این کشور اخراج کردند. سپس ورود اشو به بیشتر کشور های دیگر ممنوع شد تا در نهایت او به پونای هند بازگشت و در نهایت در ۱۹ ژانویه سال ۱۹۹۰ در پونا از دنیا رفت. در ادامه برخی از مهم ترین مجموعه کتاب های اوشو که از سخنرانی های خود تهیه کرده است، آورده شده است.

در این مجموعه، آموزه‌هایی درباره عرفان و تصوف از اشو گرد آمده است. در بخشی از کتاب آمده است: "هنگامی که عاشق یک زن می‌شوید، شما در هنگام آزادی زن عاشقش می‌شوید ولی وقتی که او را به خانه آوردید، همه امکانات آزاد بودن را از او می‌گیرید، و با این گرفتن آزادی‌ها زیبا‌یی او را هم از او باز می‌ستانید. بعد ناگهان یک روز درمی‌یابید که دیگر عاشق او نیستید، چون او دیگر، زن زیبایی نیست. این اتفاق همیشه می‌افتد. بعد از این حادثه به جست و جوی زن دیگر می‌پردازید و اصلا فکر نمی‌کنید که چه اتفاقی افتاده است. شما به این فرآیند و این که چطور زیبایی زن را از بین برده‌اید توجهی نمی‌کنید...".

نوشتن نظر

لطفا برای ثبت نظر وارد حساب خود شده یا ثبت نام نمایید.

کتاب مورد نظر در حال حاضر موجود نیست . اطلاعات خود را وارد فرم زیر نمایید تا زمانی که کتاب موجود شد به شما اطلاع داده شود

نام
ایمیل
موبایل
توضیحات