- موجودی: درحال حاضر موجود نمی باشد
- مدل: 172915 - 209/2
- وزن: 0.30kg
شکوفایی خلاقیت
نویسنده: ترزا آمابلی
مترجم: حسن قاسم زاده , پروین عظیمی
ناشر: دنیای نو
زبان کتاب: فارسی
تعداد صفحه: 200
اندازه کتاب: وزیری - سال انتشار: 1388 - دوره چاپ: 5
مروری بر کتاب
کتاب شکوفایی خلاقیت کودکان حاوی تعداد زیادی تمرین و روشهای واقعی و عملی است که میتواند به والدین و مربیان کمک کند تا خلاقیت را در منزل و مدرسه زنده نگه دارند.
این کتاب مملو از لطیفهها و مصاحبهها و مطالبی درباره کودکی بعضی از مشهورترین موسیقیدانها، نویسندگان و هنرمندان میباشد، به صورت یک کار تحقیقی بر اساس آخرین دستاوردها در آمده است و مطمئنا مورد استقبال بزرگسالانی قرار خواهد گرفت که مایلند کودکان را یاری دهند تا بتوانند تا سر حد امکان شاد، سالم و خلاق بوده و به حدی اعلای پیشرفت نایل آیند....
از دیدن یک کودک شاد و پر انرژی، انرژی می گیریم و با دیدن رفتارهای شگفت انگیز کودکان به اعجاب درمی آییم! از خودمان می پرسیم چگونه یک کودک می تواند پاسخ هایی دندان شکن به بزرگترها بدهد یا آن که کاری را با کوشش خودش به تنهایی انجام دهد؟رفتار کودکان شگفت انگیز نیست بلکه رفتارهای نادرست تربیتی ما سبب شده تا چیستی واقعی کودکان را فراموش کنیم. به آن ها یاد میدهیم که همانند دیگران بیندیشند. از آزمون و خطا بر حذرشان می داریم و مانع اشتباه کردنشان می شویم. از دسترس تجربه دورشان نگاه می داریم و آن وقت کودکان وقتی بزرگ می شوند، نسخه بدل همه ی آدم بزرگ های دیگرمی شوند.
تکرار آدمهای تکراری. اما اگر به توانایی ذاتی کودکان توجه شود و این توانایی ها برانگیخته شود کودکان همواره پویا می مانند و این پویایی را که خلاقیت نامیده می شود در بزرگسالی نیز بروز می دهند. کتاب «شکوفایی خلاقیت» نشان می دهد چگونه توانایی های ذاتی کودکان را تشخیص دهیم تا آن ها را در مسیر درست توانایی ها و علایق شان راهنمایی کنیم. کتاب می گوید چگونه عواملی مانند ارزیابی، پاداش، رقابت و محدود کردن انتخاب مانع بروز خلاقیت است.
عواملی که در تربیت خانواده، قوانین والدین و نظام آموزشی به شدت حاکم است. خانم آمابلی راههایی ارائه می دهد که می شود از این راه ها برای خنثا کردن عوامل خلاقیت کش نظام اموزشی، برای کودکان استفاده کرد. [البته والدین باید خودشان توانایی پذیرش تغییرات قوانین غیرقابل تغییر تربیتی شان را داشته باشند. خانواده های مستبد و کنترل گر، به راحتی خلاقیت ها را نابود می کنند.وی هم چنین یادآوری می کند خلاقیت به استعداد و نبوغ ارتباطی ندارد. هر کسی از کودک و بزرگسالمی تواند خلاق باشد. چه بسا دانش آموزان نخبه مدارس هرگز از خود خلاقیتی بروز نمی دهند اما کودکانی که مورد توجه اولیای تربیتی و آموزشی نیستند کارهای خلاقانه ای ارائه دهند.