- موجودی: درحال حاضر موجود نمی باشد
- مدل: 164992 - 69/4
- وزن: 0.40kg
شکست و پیروزی پیکاسو
نویسنده: جان برگر
مترجم: محمد رمضانی
ناشر: شباهنگ
زبان کتاب: فارسی
تعداد صفحه: 260
اندازه کتاب: رقعی - سال انتشار: 1364 - دوره چاپ: 1
کمیاب - کیفیت : درحد نو ؛ عطف کتاب زدگی مختصری دارد
مروری بر کتاب
مصور
نویسنده در این کتاب که روایت آن در زمان جنگ جهانی اول میگذرد، داستانی عاشقانه را پیگیری میکند و در خلال آن مشکلات و معضلات زندگی را حین و پس از جنگ جهانی اول به تصویر میکشد. این روایت با گفتوگویی پیرامون ثروت پیکاسوی نقاش شروع میشود و خودنگاره پیکاسو که مردی 25 ساله، تنها، نگران و نافذ را نمایش میدهد، به طور شهودی در شُرف وجود بخشیدن به سوژه خود است و ...
پابلو پيكاسو اين هنرمند عجيب قرن ما را چگونه بايد شناخت ؟
پابلو روئيس پيكاسو ، نقاش، طراح صحنه، پيكرتراش، گراورساز و سراميككار اسپانيايي و يكي از برترين و تاثيرگذارترين هنرمندان سده ۲۰ ميلادي بود. او به همراه ژرژ براك نقاش و پيكرتراش فرانسوي، سبك كوبيسم را پديد آورد. از جمله آثار مشهور او ميتوان به دوشيزگان آوينيون و گرنيكا اشاره كرد. پيكاسو بيشتر عمر خود را در فرانسه به سر برد.
در اوج قدرت خود ، پابلو پیکاسو به عنوان هنرمندی انقلابی شناخته می شد و زیبایی های فرم را در هم می شکست تا ارزش های زمان خودش را به چالش بکشد. در اوج شهرتش ، او به عنوان هنرمند سلطنتی شناخته می شد: بی نهایت ثروتمند ، پرستیده شده در سراسر جهان و کاملا منزوی.
در کتاب پیروی و شکست پیکاسو ، این ارزیابی انتقادی خیره کننده ، جان برگر - یکی از با بصیرت ترین مورخان فرهنگی قرن حاضر - نگاه نافذ خود را به این فوق العاده ترین و غریب ترین نقاش و نیز به منظره های اسپانیا و فرهنگ بسیار خاص آن که زندگی و کار این نقاش را شکل داده است ، می اندازد.
برگر در کتاب پیروزی و شکست پیکاسو با احساس تند و تیز یک رمان نویس در مورد شخصیت و جزئیات و نیز دانشش در مورد تاریخ ، سیاست و هنر ، پیکاسو را از کودکی خود در مالاگا گرفته تا دوره آبی و کوبیسم ، از خلق گرنیکا گرفته تا تندبادهای درخشان سالهای پایانی او دنبال می کند. او مقیاسی کامل از پیروزی های پیکاسو و نیز حسابی ناخوشایند از هزینه آنها به ما می دهد :در تبعید ، در تنهایی و ویرانی که او را در آخرین آثار خود به دیوانگی پیرمردی عصبانی و ناامید فرو می برد. عصبانی از زیبایی چیزی که دیگر نمی توانست خلق کند.