- موجودی: درحال حاضر موجود نمی باشد
- مدل: 173103 - 86/3
- وزن: 0.30kg
شغل مورد علاقه
نویسنده: آلن دوباتن
مترجم: محمدهادی حاجی بیگلو
ناشر: کتابسرای نیک
زبان کتاب: فارسی
تعداد صفحه: 192
اندازه کتاب: رقعی کوچک لب برگشته - سال انتشار: 1398 - دوره چاپ: 5
مروری بر کتاب
این کتاب با دلسوزی و روحیه ای عمیق عملی ما را راهنمایی می کند تا استعدادهای واقعی خود را کشف کنیم و خواسته ها و آرزوهای مخدوش خود را درک کنیم قبل از اینکه خیلی دیر شود.کتاب راهنمای عملی برای پیدا کردن لذت از کار کردن و درک بهتر خودتان است.
این ایده که کار ممکن است به جای تحقق زندگی، به موردی دردناک و ضروری تبدیل شده است ، یک اختراع کاملا جدید می باشد. امروزه ، در مناطق مرفه دنیا ، ما فقط انتظار نداریم که از طریق نیروی کار پول بدست آوریم ، بلکه به میزان کم و بیش انتظار داریم که افراد از شغلشان لذت نیز ببرند. این کتاب به شما نشان می دهد که چرا بحران های شغلی بسیار رایج است.
متأسفانه ، فهمیدن خود به اندازه کافی دشوار است چه برسد به اینکه که بخواهیم بفهمیم که انرژیمان را کجا و چگونه باید هدایت کنیم. «شغل مورد علاقه من» برای کمک به ما در شناخت بهتر خود جهت یافتن شغلی مناسب طراحی شده است. این اسطوره ها ، تله ها و سردرگمی های بسیاری را که در راه ما قرار دارد کشف می کند و نشان می دهد که چگونه می توان نگرش ها و عادت های جدید و موثر در خودمان ایجاد کنیم....
...از این رو در نهایت چندان عجیب نیست (و بنابراین نباید چندان مایهٔ نگرانی باشد) که هنگام پرس و جو در باب اینکه با زندگیِ شغلیمان بهتر است چه کنیم، نتوانیم پاسخی سرراست و تر و تمیز ارائه دهیم. این صرفاً نمونهٔ دیگری است از این قاعده که ذهن ما متأسفانه عضلاتِ خودتاملگرِ ضعیف و بیبنیهای دارد.
از آنجا که ذهن نمیتواند بهسادگی به برنامهٔ شغلیِ روشنی برسد، اما در عین حال مادهٔ خام لازم برای چنین برنامههایی در آن وجود دارد، باید زمان قابلتوجهی را صرف این کنیم که آگاهانه شواهد مرتبط را گرد آوریم، کتابخانهای از آنها بسازیم، در باب آنها بیندیشیم و تحلیلشان کنیم؛ و یقین داشته باشیم که این افکار سرگردان و ادراکاتِ حسیِ گریزپا سرانجام روزی بهشکل گزارهها و جملاتی روشن و مشخص درمیآیند.
البته در مسیر انجامِ این کار پیچیدگیهایی نیز وجود دارد (در ادامه به آنها خواهیم پرداخت)، اما مانع اصلیِ آغاز کردنِ این فرآیند این احساس بد است که این کاری ناجور است و انجامش حتی لازم نیست. کوشش برای فهمِ شخصیتِ شغلیمان باید با تصدیق اولیهٔ این واقعیت آغاز شود که ذهن ما دچار ابهام طبیعی و بیبنیهگیِ فکری است؛ بیآنکه دستخوش این احساس شویم که گرایشهای نهانیِ ذهن و روانمان شرمآور و یا اینکه نشانهٔ هرگونه ضعف شخصیتی هستند.
فهرست
مقدمه
یک. از چه زمانی شغلی خواستیم که مورد علاقهمان باشد
دو. در این جستجو چقدر تنهاییم
موانع هدفمند بودن
یک. «اسطورهی رسالت»
دو. پریشانی ذهن ما
جنبههای لذتبخش کار
یک. تشخیص علاقههایتان
دو. مقابله با کلید کردن روی یک شغل
سه. خطا در مورد خروجی/ورودی مشاغل
چهار. یک شغل چه حال و هوایی دارد؟
موانع بیرونی و بازدارندههای درونی
یک. چارچوبهای شغلی خانواده
دو. والدینی که فرزندان را وابستهی خود میکنند
سه. خطرات موفقیت
چهار. اعتماد به نفس و نداهای درونی
پنج. دام کمالگرایی
شش. دام وظیفهگرایی
هفت. سندروم شیاد پنداری
هشت. دام سرمایهگذاری شغلی
نه. این اگر ایدهی خوبی بود، به ذهن من نمیرسید
ده. اصلاحات آری و انقلاب نه
یازده. نیروی انگیزهبخش مرگ
تسلی بخشیها
یک. شادکامی و انتظارات
دو. همدلی با خویشتن
سه. چرا هیچوقت یک شغل کافی نیست
چهار. از نو عاشق شویم
پنج. شغلی که به قدر کافی خوب است