- موجودی: درحال حاضر موجود نمی باشد
- مدل: 151681 - 81/5
- وزن: 3.00kg
شاخه های شوق
به کوشش : علی دهباشی
ناشر: قطره , شهاب
زبان کتاب: فارسی
تعداد صفحه: 2230
اندازه کتاب: وزیری سلفون - سال انتشار: 1387 - دوره چاپ: 1
مروری بر کتاب
مصور
یادگارنامه بهاءالدین خرمشاهی
بهاءالدین خرمشاهی (زاده ۱۳۲۴ در قزوین) نویسنده، مترجم، روزنامهنگار، طنزپرداز، فرهنگنویس، شاعر و استاد دانشگاه ایرانی است. وی تألیفاتی در حافظشناسی و تفسیر اشعار او دارد.
بیش از ۵۰ کتاب و هزار مقاله زاییده پویش و پژوهش بی وقفه و عاشقانه اوست. آن هم در زمانه ای که کار تحقیق و تألیف با ناکامی و نابسامانی بسیار همراه است. استادان دانشگاه جز به تدریس نمی پردازند و کمتر فرصت تحقیق و پژوهش دارند. محققان و نویسندگان ما هم آنچنان درگیر گرفتاریهای پیچیده مادی و گذران معاشند که امکان پژوهش ندارند. در این زمانه عسرت اگر هم نویسنده ای به پرکاری و کثرت آثار شهره شده، کارش را نازل و قدرش را ناچیز می دانند و شعار «کوچک زیباست» را سر می دهند...
خرمشاهی به گفتۀ استاد کامران فانی رفیق شفیق وی در میان متولدان پس از سال 1320 خورشیدی، پرکارترین پژوهنده و نویسنده است. وی بیش از 73 عنوان کتاب تالیفی، ترجمه و تصحیح و همینطور بیش از یک هزار مقاله دارد. این مجموعه، حاوی 132 مقاله و 34 شعر از شخصیتهای برجستۀ علم و ادب معاصر ایران است.
كامران فاني، بيژن بيژني، علي خزاعيفر، عبدالرحيم جعفري، كاميادر عابدي، هاشم جاويد، منوچهر مرتضوي، احمد مهدوي دامغاني، حسين معصومي همداني، داريوش شايگان، فتح الله مجتبايي، محمد استعلامي، ابوالحسن نجفي، قمرآريان، محمدعلي موحد، عبدالمحمد آيتي، احمد سميعي، سعيد حميديان، جواد مجابي، محمدابراهيم باستاني پاريزي، داريوش آشوري و اسماعيل سعادت، از نويسندگان يادگارنامه خرمشاهي هستند.
خرمشاهي از سال 1361 با كامران فاني و احمد صدر حاجسيدجوادي سرپرستي «دايرةالعمارف» تشيع را عهده دارند كه تا كنون 12 مجلد از آن منتشر شده است. در زمينه حافظپژوهي 14 عنوان كتاب به قلم خرمشاهي تأليف و نشر شده است. همچنين از خرمشاهي تاكنون بيش از هفتاد كتاب ترجمه، تأليف، تصحيح و مجموعهمقالات منتشر شده است. تحقيقات قلمي خرمشاهي در زمينه قرآنپژوهي و حافظپژوهي حائز اهميت است. همچنين ترجمههايي از اونامونو، ميشيما و .. كه به چندين كتاب ميرسد.