- موجودی: درحال حاضر موجود نمی باشد
- مدل: 146512 - 71/1
- وزن: 0.20kg
سینما از نظر چند نویسنده
نویسنده: تئودور درایزر , لئو تولستوی , جورج برنارد شاو , برتولت برشت , ویلیام فاکنر , جک لندن , ژان پل سارتر , ویرجینیا ولف
مترجم : امید روشن ضمیر
ناشر: پیام
زبان کتاب: فارسی
تعداد صفحه: 48
اندازه کتاب: رقعی - سال انتشار: 1358 - دوره چاپ: 1
کمیاب - کیفیت : نو
مروری بر کتاب
تئودور درایزر :
من فکر می کنم که سینما امکانات زیادی به عنوان یک رسانه هنری دارد. افه های تصویری فیلم حقیقی هستند در صورتی که در تئاتر مخصوصا صحنه هایی از طبیعت مصنوعی هستند. دوربین علاوه بر تفسیر می تواند به وسیله حرکت سریع به هر ایده و مکانی در دنیا خلاقیتی از خود بروز دهد از این لحاظ سینما بیشتر از تئاتر به رمان شبیه است…
سینما یک رسانه دیداری شنیداری مبتنی بر تکنولوژی است که به وسیله آن فعالیت اقتصادی صورت میگیرد و همچنین قابلیت استفاده هنری را داراست. در آغاز سینما را بیشتر یک پدیده علمی صنعتی میدانستند. در سالهای جنگ جهانی اول سینما، به عنوان یک وسیله نمایشی و سرگرمی، رونق تجاری یافت. سپس قابلیتهای هنری آن توسط فیلم سازان اروپایی و آمریکایی کشف شد. در همین سالها ریچیوتو کانودو منتقد و نظریهپرداز ایتالیایی، سینما را «هنر هفتم» معرفی کرد. زیرا به عقیده او سینما هنری ترکیبی است که در آن همه هنرها حضور دارند.
سینما به معنی ثبت حرکات است و همان طور که در مباحث قبل گفتیم پیدایش تصویر متحرک در نتیجه تکامل تکنولوژی ابزارهای عکاسی بود. به همین سبب شیوه ضبط تصویر (فیلمبرداری) آن، عکسبرداری پشت سر هم، البته با فواصل زمانی ثابت و متوالی است. هیچ هنری به استثنای رسانهٔ تلویزیون، نتوانسته از لحاظ محبوبیت، فراگیری و نیروی تاثیر بر عواطف و افکار مخاطب، با سینما رقابت کند، به همین دلیل و همچنین به علت آن که سینما به صنعت فن و ابزارهای فنی اتکای زیادی دارد، آن را «هنر قرن بیستم» نامیدهاند.
فهرست
تئودور درایزر
لئو تولستوی
جورج برنارد شاو
برتولت برشت
ویلیام فاکنر
جک لندن
ژان پل سارتر
ویرجینیا ولف