- موجودی: درحال حاضر موجود نمی باشد
- مدل: 184612 - 109/1
- وزن: 0.40kg
سیمای پنهان برزیل
نویسنده: فرانسیسکو خولیائو
مترجم: محمدعلی صفریان
ناشر: خوارزمی
زبان کتاب: فارسی
تعداد صفحه: 177
اندازه کتاب: رقعی لب برگشته - سال انتشار: 1356 - دوره چاپ: 2
کمیاب - کیفیت: درحد نو _ نو
مروری بر کتاب
تفاوت موجود میان جامعه های انسانی از دیرباز مورد توجه بسیاری از متفکران و جامعه شناسان قرار داشته است. و گروهی از دانشمندان علوم اجتماعی با در نظر گرفتن جنبههای مختلف زندگی اجتماعی ، تقسیم بندیهایی از جامعه های انسانی به عمل آورده اند و برای هر کدام ویژگیهایی ذکر کردهاند که با دیگری تفاوت دارد.
خولیائو مینویسد: هر یک از ما در ذات خود دهقانیم ، خواه در نیویورک زندگی کنیم یا در پاریس ، یا لندن و هرگز به روستا نرفته باشیم، با نگاهی از پنجره یک آپارتمان و دیدن تک درختی بر زمینه یکنواخت شهر با طرح زمخت آسمان خراشها ، به ناگهان اندوهی در درون خود حس می کنیم،درخت خاطره اجداد ما را که دهقان بوده اند به ما باز می آورد و تماشای آن روح مارا احساسی از تبعید می کند، زیرا ما خواه ثروتمند و در جستجوی ثروت بیشتر با فقیر و نادار و در تلاش زندگی بهتر ، همه از روستا آمدهایم.
یک درخت ، میان سیمان و بتون میتواند بطور ناگهانی خاطره ای از مزارعی را که در گوشه نامعلومی از بستر زمان پشت سر نهاده ایم در ما بیدار میکند. میتوانیم کودکی ، عشق و شادی را فراموش کنیم … اما زمین را حتی اگر دیگر زیر پای ما نباشد و در سایه درختی ننشسته باشیم همواره به یاد خواهیم داشت زمین نیرومندتر از خون ماست، در آن جریان مییابد و سیرابش میکند. زمین خود زندگی است، به همین سبب مشاهده یک درخت ، آرزوی زمینی را که از دست داده ایم در ما بر میانگیزد.