- موجودی: موجود
- مدل: 193561 - 115/5
- وزن: 0.30kg
سیمای شجاعان
نویسنده: جان اف کندی
مترجم: ابراهیم خواجه نوری
ناشر: شرکت سهامی کتابهای جیبی
زبان کتاب: فارسی
تعداد صفحه: 240
اندازه کتاب: جیبی - سال انتشار: 1342 - دوره چاپ: 3
کمیاب - کیفیت : درحد نو _ نو
مروری بر کتاب
مصور
وقتی کندی در پایان خدمت افتخارآمیز خود در نیروی دریایی امریکا هنگام جنگ جهانی دوم به وطن برگشت و وارد دنیای سیاست شد، پیش خود تصمیم گرفت، برای بازگرداندن جهان به مسیری که فرمانده کل قوای کشورش یعنی فرانکلین روزولت فقید در نظر گرفته بود تلاش نماید و به امپریالیسم برای همیشه پایان دهد.
در اولین سخنرانی سیاسی خود در برابر لژیون امریکایی مستقر در بوستون، به تاریخ 18 نوامبر 1945، یعنی زمانیکه خود را برای انتخابات آتی کنگره آماده میکرد، کندی شکست آن زمان وینستون چرچیل در انتخابات پارلمان انگلستان را با اشاره به تعارض سیاستهای چرچیل و روزولت و پیروزیهای مکرر روزولت در انتخابات امریکا توضیح میدهد.
حزب محافظهکار چرچیل «در سالهای رکود و بحران، حکومت انگلیس را بهدست داشت وقتی فقر در منطقه میدلند و معادن ذغالسنگ ویلز بیداد میکرد و هزاران هزار از مردم انگلیس به زحمت نان بخور و نمیری پیدا میکردند آن زمان روزولت بهخاطر حل موفقیتآمیز رکود و بحران، محبوبیتش بیشتر و بیشتر شد و حزب محافظهکار چرچیل محبوبیت را از دست داده و شکست خورد».
رأیدهندگان انگلیسی وقتی سر و وضع سربازان امریکایی را میدیدند که زمان جنگ در انگلستان مسقر بودند و با وضع اسفبار خود مقایسه میکردند واقعاً تکان میخوردند. «انگلستان بهطور سنتی کشوری بوده است با اختلاف و تبعیض شدید بین افراد بسیار فقیر و افراد بسیار غنی.
«بنجامین دی اسرائیلی» زمانی اذعان کرد که انگلستان تقسیم شده است به دو ملت؛ یک ملت بسیار غنی و ملت دیگری بسیار فقیر. با آمدن سربازان امریکایی و اقامتشان در انگلیس، سخن از حقوق و مزایای بالای آنها و همچنین حرف و حدیث از اتومبیل و رادیوهای شخصی آنها، یخچالهای معروف برای همه و دیگر رفاهیات زبانزد مردم امریکا همهجا شایع بود چنانکه در مردم انگلیس انتظار و اشتیاقی تازه و پرقدرت برای یک زندگی بهتر و مرفهتر بهوجود آمد».