دسته بندی کتاب ها
سبد خرید شما

سیری در ادبیات غرب ؛ زرکوب

سیری در ادبیات غرب

نویسنده: جی. بی. پریستلی
مترجم: ابراهیم یونسی
ناشر: امیر کبیر
زبان کتاب: فارسی
تعداد صفحه: 576
اندازه کتاب: وزیری گالینگور روکشدار - سال انتشار: 1356 - دوره چاپ: 2 

کمیاب - کیفیت :  نو ؛ لبه روکش کتاب زدگی مختصری دارد

 

مروری بر کتاب

در این کتاب بن‌مایه‌های ادبیات داستانی و شعر در تاریخ ادبیات غرب مد نظر بوده و این مهم با نقد آثار نویسندگان و شاعرانی چون جیمز جویس، شکسپیر، سروانتس و دیگران، تا تولستوی انجام شده است.در حقیقت این تحقیق، افق‌های تازه‌ای در ادبیات و تاریخ جهان غرب و شرق را پیش روی خواننده می‌گشاید. 

به گفته بسیاری از کارشناسان این کتاب سبب رشد و پا گرفتن نقد ادبی در دهه‌های اخیر شده و یونسی با این گونه ترجمه‌ها جان تازه‌ای به آگاهی‌های امروزی ما از جهان ادبی غرب دمیده است.

در این کتاب بن‌مایه‌های ادبیات داستانی و شعر در تاریخ ادبیات غرب مد نظر بوده و این مهم با نقد آثار نویسندگان و شاعرانی چون جیمز جویس، شکسپیر، سروانتس و دیگران، تا تولستوی انجام شده است. در حقیقت این تحقیق، افق‌های تازه‌ای در ادبیات و تاریخ جهان غرب و شرق را پیش روی خواننده می‌گشاید. به گفته بسیاری از کارشناسان این کتاب سبب رشد و پا گرفتن نقد ادبی در دهه‌های اخیر شده و یونسی با این گونه ترجمه‌ها جان تازه‌ای به آگاهی‌های امروزی ما از جهان ادبی غرب دمیده است.

انسان غربی، پس از سستی و نابودی اساس و چارچوب مذهبی قرون وسطایی، از قالب خویش به در آمد و خویشتن را تکان داد و آزاد ساخت؛ کار چاپ را آغاز کرد و به کشف کره ی بزرگ پرداخت و همچون پسربچه ای که از مدرسه به خانه باز می گردد، سرشار از نیروی تازه، شادو پر شوق بود. جهان درون و برونش هنوز باهم به معارضه برنخاسته و سمبول های مذهبی تاثیرشان را از دست نداده بودند. بزرگ‌ترین نویسندگان عصر، مردمی که باهم وجوه مشترکی بیش از آنچه در بادی امر به نظر می رسد دارند، در زندگی آگاه و ناآگاه خویش از تعادلی در خور ، برخور دارند.

این نویسندگان نه بیش از حد برونگرا و نه آشکارا درونگرا هستند. عصر ایشان نه وابسته تلقی مبتنی برآگاهی ست و نه دستخوش تمایلات ناخودآگاه ؛ عصر کلاسیک نوین و رمانتیک، لااقل آنگونه که عصر بعد بود، نیست، و عشق به ابداع خیال انگیز ناشی از احساس آزادی و وفور نیروست. ادبیاتش هم ادبیات خواص و هم ادبیات عوام است و همین کیفیت را به خوبی بیان می کند. جامعه ای است متشکل از زنان و مردان در مقام افرادی که نماینده عصرند و سرانجام شخصیت هایی چون گارگانتوا، پانورژ، هملت، فالستاف، دن کیشوت و سانچو را می آفریند... 

نوشتن نظر

لطفا برای ثبت نظر وارد حساب خود شده یا ثبت نام نمایید.

کتاب مورد نظر در حال حاضر موجود نیست . اطلاعات خود را وارد فرم زیر نمایید تا زمانی که کتاب موجود شد به شما اطلاع داده شود

نام
ایمیل
موبایل
توضیحات