- موجودی: موجود
- مدل: 192824 - 69/3
- وزن: 0.20kg
سه استاد سخن
نویسنده: اشتفان تسوایگ (استفن زوایک)
مترجم: محمد محیط
ناشر: دنیای نو
زبان کتاب: فارسی
تعداد صفحه: 88
اندازه کتاب: رقعی - سال انتشار: 1395 - دوره چاپ: 1
مروری بر کتاب
رساله اول : بالزاک
اشتفان تسوایگ در این کتاب کوشیده است این سه رمان نویس منحصر به فرد قرن نوزدهم را به مثابه « نوابغی دایره المعارفی » و « هنرمندانی جهان شمول » معرفی کند . هرکدام از این هنرمندان قانون مفهوم زندگی را به کمک غنای شخصیت خویش چنان فصیح و بی خلل بیان می کند که به صورت طرحی نو مقبول افتد.
اساسیترین هدف نگارنده 'نشان دادن ژرفترین قانون و وحدت پنهان این مجموعه شخصیتهاست که هر کدام دنیای خاص خود را دارد: بالزاک دنیای جامعه, دیکنز دنیای خانواده, و داستایفسکی دنیای انسان و عالم. مقایسه دنیاهای این سه نویسنده تفاوت میان آنها را آشکار میسازد. اما در این نوشته هیچگاه سعی نشده است تا معنای این تفاوتها با قضاوت درباره ارزشهای فردی هر یک از آنان مسخ شود و انگشت رد یا قبول روی عناصر ملی هنرمند گذاشته شود....
اونوره دو بالزاک در بیستم مه ۱۷۹۹ در خانوادهای متوسط در شهر تور فرانسه به دنیا آمد. در هشتسالگی به مدرسهی شبانهروزی رفت اما در ۱۸۱۳ مدرسه را ترک کرد و سال بعد همراه با خانواده راهی پاریس شد. در ۱۸۱۹ در رشتهی حقوق تحصیلات خود را به پایان رساند اما وارد دنیای ادبیات شد. در ابتدا تحت تأثیر «والتر اسکات» شروع به نوشتن رمانهای تاریخی کرد؛ آثاری که خود بعدها از آنها به عنوان مزخرفات ادبی یاد کرد.
بالزاک در ۱۸۳۱ پس از انتشار «چرم ساغری»به شهرت رسید و در پی آن با نگارش آثاری برجسته موجی نو در ادبیات جهان رقم زد، تا جایی که او را پیشوای مکتب رئالیسم در ادبیات اروپا مینامند. آثار بالزاک آیینهای از جامعهی فرانسه روزگار اوست. او افرادی از هر طبقه اجتماعی، از اشراف فرهیخته تا دهقانان عامی را در آثار خود جای میدهد و جنبههای گوناگون شخصیتی آنها را به نمایش میگذارد.
رئالیسم عریان و بدبینی «بالزاک» به سرشت انسانی که در آثارش هویداست، او را زمینهساز ایجاد جنبش ناتورالیسم در ادبیات فرانسه کرد. تأثیر او بر بسیاری از نویسندگان ناتورالیست از جمله «امیل زولا» کاملاً آشکار است. «کمدی انسانی» نامی است که «بالزاک» برای مجموعه آثار خود که حدود ۹۰ رمان و داستان کوتاه را دربرمیگیرد، برگزید.