- موجودی: درحال حاضر موجود نمی باشد
- مدل: 161759 - 111/4
- وزن: 0.53kg
سنگی بر مزار دنی فیشر
نویسنده: هارولد رابینز
مترجم: مهین شکرائی
ناشر: آفرینش
زبان کتاب: فارسی
تعداد صفحه: 526
اندازه کتاب: رقعی - سال انتشار: 1369 - دوره چاپ : 1
کمیاب - کیفیت : درحد نو _ نو
مروری بر کتاب
سنگی بر مزار دنی فیشر، داستانی شورانگیز از احساسات، فاجعه و مصیبت در محله پست و کثیف یک شهر بزرگ است و در اینجاست که هارولد رابینز از تاراج زندگی بر باد رفته دنی می گوید.دنی فیشر در محلات پست شرق نیویورک رشد کرد ، دنیای زشتی در میان جنایتکاران ، زنان خودفروش ، چاقو کش ها و ... و او زندگی را از آنان آموخت ؛ آنچه را می خواهی به هر وسیله بدست آورد.
رابینز زادهٔ نیویورک، که نام اصلیاش هارولد رابین است، ادعا کرده است که یتیمی یهودی بوده که در پرورشگاه پسرانهٔ کاتولیکها بزرگ شده است. ولی در حقیقت او فرزند خانوادهای تحصیل کرده از مهاجران روسی و هلندی ساکن آمریکا بود. دوران کودکیاش با پدر داروسازش و نامادریاش در بروکلین بود و آن طور که ادعا میکند همسر اولش رقاصی چینی نبود که در اثر گاز گرفتن طوطی در گذشته باشد، بلکه در واقع معشوقهٔ دوران دبیرستانش بود (با او بیست و هشت سال زندگی کرد و پس از آن چهار بار دیگر ازدواج کرد). در بیست سالگی با فروش شکر به صورت عمده یک میلیون دلار کسب کرد که همهٔ آن را در آغاز جنگ جهانی دوم از دست داد.
اولین کتابش، به غریبه دل مبند(۱۹۴۸)، به دلیل تصاویر مستهجنش بحثهای زیادی را برانگیخت. یان پارکر از زبان رابینز میگوید دلیل این که پت ناف، ناشر این کتاب آن را خرید این بود که «برای اولین بار با کتابی مواجه شده بود که خواندن یک صفحه از آن انسان را به گریه می اندازد و بلافاصله در صفحهٔ بعد، صحنهای از رابطهٔ جنسی را می بیند.» تاجران رویا(۱۹۴۹) دربارهٔ صنعت فیلمسازی هالیوود است، از نخستین روزها تا دوره شکوفایی. در این جا هم او تجربیات خودش، وقایع تاریخی، ملودرام، مسائل جنسی، و اکشن را با داستانی در هم میآمیزد که روند سریعی دارد. بر اساس رمان او، سنگی برای دنی فیشر در ۱۹۵۲، فیلمی با نام شاه کرئول در ۱۹۵۸ و با بازی الویس پریسلی ساخته شد.
او میتوانست نویسندهای با پرفروشترین آثار باشد، بیش از بیست کتاب از او چاپ شده که به ۳۲ زبان ترجمه شدهاند و تا کنون ۷۵۰ میلیون نسخه فروختهاند. یکی از معروفترین کتاب هایش سیاستمداران وارداتی است. این داستان با نگاهی بر زندگی هوارد هیو نوشته شده و خواننده را با خود از نیویورک تا کالیفرنیا، از دوران تموّل صنعت هوانوردی تا درخشش هالیوود میبرد. ادامهٔ آن با نام مهاجمان در ۱۹۹۵ چاپ شد.