دسته بندی کتاب ها
سبد خرید شما

سفرنامه گالیور

سفرنامه گالیور
سفرنامه گالیور
درحال حاضر موجود نمی باشد
سفرنامه گالیور
سفرنامه گالیور
سفرنامه گالیور
  • موجودی: درحال حاضر موجود نمی باشد
  • مدل: 183880 - 110/5
  • وزن: 1.00kg
0 ریال

سفرنامه گالیور

نویسنده: جاناتان سویفت
مترجم: منوچهر امیری
ناشر: بنگاه ترجمه و نشر کتاب
زبان کتاب: فارسی
تعداد صفحه: 529
اندازه کتاب: رقعی گالینگور - سال انتشار: 1352 - دوره چاپ: 3

کمیاب - کیفیت : درحد نو _ نو  ؛ واجد فرمان ؛ مهر دارد (بدون روکش)

 

مروری بر کتاب 

مصور

گالیور طبیب کشتی و ناخدائیست که به سفرهای دور و دراز می رود و سرزمین هائی را کشف می کند که مخلوق تصور نویسنده کتابست.در کشوری مردمی را می نگرد که بلندی قامتشان یک انگشت است و در کشور دیگر مخلوقی را می بیند که محکوم به عمر ابدند و در آرزوی مرگ می سوزند و در جای دیگر گذارش به سرزمینی می افتد که ساکنانش همه اسبان خردمند و فرزانه اند....

جاناتان سویفت ، از بزرگ‌ترین نویسندگان نثر انگلیسی و از هجانویسان معروف است . تاریخ ادب انگلستان هنوز نویسنده‌ای هجو نویس و لغز خوان و طعنه زن نظیر جاناتان سویفت به خود ندیده است . در سال 1714 در شهر لندن ، انجمنی به نام " باشگاه قلم‌زنان کم‌مایه و پرکار " تاسیس گردید . هدف این انجمن این بود که هر تهی مایه فریبکاری را که می‌ خواست از راه سخن یا قلم خویش مردم را بفریبد و دکانی برای کسب شهرت و پول باز کند ، راه را برای او بندد و رسوای خاص و عامشان کند .

جاناتان عضو این گروه بود . سویفت به این کارها معتقد بود و آن را خدمتی به هم وطنانش می‌دانست . نمونه بارز این مبارزات که جنبه مطایبه هم داشت . بلایی بود که بر سر یک شیاد عالم نمایی به نام جان پاتریج آورد . سویفت از مداخله‌های بی‌مورد و عدم توجه کافی دولت انگلستان به وضع مردم ایرلند ناراضی بود . رسالات مذهبی ، سیاسی و هجوآمیز و طنزآلود سویفت نام او را درشمار مفاخر انگستان و یکی از بزرگترین داستان‌سرایان طنزنویس جهان قرار داده است .

برگزیده‌ترین اثر جاناتان سویفت ، کتاب سفرنامه گالیور نام دارد که به سال 1725 میلادی انتشار یافت و همین یک کتاب نام او را در جهان ادب جاویدان ساخت . سفرنامه گالیور در نظر نقدنویسان یکی از آثار کلاسیک ادب انگلستان و یکی از کتب جاویدان ادب جهان است . سفرنامه گالیور یکی از قوی‌ترین اسناد محکومیت بشر است و این ادعانامه سخت و بیرحمانه ، برای مردمی است که جز آسایش و مسرت خویش نمی‌خواهند و دیگر انسان‌ها را ابزار و وسایل کاری می‌پندارند که نیازهای آنان را تامین می‌کند .

سویفت شیوه سفرنامه‌نویسی را برگزید چرا که در زمان او مردم شیفته سفر به سرزمین‌های ناشناخته بودند و با این شیوه امکان این بود که در قلب و مردم زمانه نفوذ کند .

سویفت از نظر سیاسی، شخصیتی منتفذ بود، خاصه دفاع وی از حقوق مردم ایرلند و وظایفی که برای رفاه آنان برعهده گرفته، او را قهرمان ملی ساخته بود. سویفت از راه نوشته‌هایش بر دستگاه حکومت انگلستان تأثیر بسیار گذاشت، چنانکه از راهنماییها و پیشنهادهایش بهره بسیار برده شد. از نظر ادبی سویفت استاد نثر هجوآمیز قرن خود به شمار می‌آمد، آثارش از تازگی و بلندی اندیشه برخوردار بود و سبک انشایش از وحدت و تناسب کامل میان لفظ و معنی و غنای کلمه و تخیل و استحکام و نرمی و روشنی و فصاحت و دقت بهره‌مند است.

طنز سلاح محبوب سویفت بود و برای وصف اوضاع مسخره‌آمیز یا سازمانهایی که مورد گله‌اش قرار می‌گرفت، از لحن آمیخته با مزاح استفاده می‌کرد. زبان شاعرانه سویفت بسیار لطیف بوده و به سبب استادیش در بیان اندیشه‌ای بدیع و عمیق و ژرف‌بینی کامل و نظر صائب، در رأس نویسندگان بزرگ کلاسیک انگلستان در نیمه اول قرن هیجده جای گرفته است.

نوشتن نظر

لطفا برای ثبت نظر وارد حساب خود شده یا ثبت نام نمایید.

کتاب مورد نظر در حال حاضر موجود نیست . اطلاعات خود را وارد فرم زیر نمایید تا زمانی که کتاب موجود شد به شما اطلاع داده شود

نام
ایمیل
موبایل
توضیحات