- موجودی: درحال حاضر موجود نمی باشد
- مدل: 195415 - 94/2
- وزن: 0.70kg
سرگذشت مهاتما گاندی
نویسنده: مهاتما گاندی
مترجم: مسعود برزین
ناشر: کیهان
زبان کتاب: فارسی
تعداد صفحه: 434
اندازه کتاب: وزیری - سال انتشار: 1335 - دوره چاپ: 1
کمیاب - کیفیت : درحد نو
مروری بر کتاب
یا تجربیات من با راستی
مهانداس کارامچاند گاندی زاده: ۱۰ مهر ۱۲۴۸ - ۹ بهمن ۱۳۲۶؛ رهبر سیاسی و معنوی هندیها بود که ملت هند را در راه آزادی از استعمار امپراتوری بریتانیا رهبری کرد. او در طول زندگیش استفاده از هر نوع ترور و خشونت برای رسیدن به مقاصد را رد میکرد.
فلسفه بیخشونتی گاندی که خود نام ساتیاگراها (در سانسکریت به معنای تلاش و کوشش برای رسیدن به حقیقت؛ تحتاللفظی: محکم گرفتن حقیقت) روی بسیاری از جنبشهای مقاومت بدون خشونت در سراسر جهان و تا امروز تأثیر گذاردهاست.
گاندی یکی از بزرگترین انساندوستان عالم است و مبارزه او از راه مقاومت منفی دلیل بارز انسان دوستی اوست. «داستان تجربههای من با راستی»، زندگی خودنوشت گاندی است. گاندی در این کتاب از کودکی و خانواده خود آغاز میکند و چگونگی تحصیلاتش را شرح میدهد و مبارزات خود با استعمار را به تصویر میکشد.
...قصد من، توصیف ساز و کار علم ساتیاگراها است و نه تعریف درباره ی این که چقدر آدم خوبی هستم.» ساتیاگراها یا جنبش مقاومت بدون خشونت، مانند خالق خود، به عنوان نمادی از اخلاق و ندایی آزادی طلبانه در جهان مطرح شد. زندگی گاندی، الهام بخش جنگجویان آزادی در سراسر دنیا بوده است.
لقب ماهاتما (به معنای روح بزرگ)، درد عمیقی برایم داشته است... اما بدون تردید علاقه مندم تجربیات معنوی ام را که فقط برای خودم شناخته شده هستند، روایت کنم. من از همین تجربیات، قدرت فعلی ام را برای کار در عرصه ی سیاست به دست آورده ام.» اما گاندی چه کسی بود؟ در میان خیل عظیم تفاسیر و نظرات مختلف و متضاد درباره ی این مرد تأثیرگذار، زمان آن رسیده که به حرف های خود گاندی گوش بسپاریم و با زندگی و عقاید او بهتر از همیشه آشنا شویم.