- موجودی: درحال حاضر موجود نمی باشد
- مدل: 179251 - 7/0
- وزن: 1.20kg
سرزمین مهر و ماه
عکاس: منصور صانع
مقدمه: کوروش کمالی سروستانی
ناشر: دانشنامه فارسی - بنیاد فارس شناسی
زبان کتاب: فارسی - انگلیسی
تعداد صفحه: 120
اندازه کتاب: رحلی گالینگور روکشدار - سال انتشار: 1378 - دوره چاپ: 2
کمیاب - کیفیت : در حد نو _ نو ؛ روکش کتاب زدگی مختصری دارد
مروری بر کتاب
مصور - گلاسه - رنگی
تخت جمشید - نقش رستم - نقش رجب - پاسارگاد
نزدیک به سه هزار سال پیش، آریایی هایی که در سرزمین های شمالی می زیستند، در اثر مواجهه با سرمای سخت، فزونی جمعیت، افزایش دام و کم قوتی زمین، مهاجرت را آغاز کردند. آنان از دو سوی کوه های قفقاز به دشت های جنوبی سرازیر شدند و در دامنه کوه های زاگرس در نجد ایران سکنی گزیدند. در آغاز کوچنده، رمه دار و چوپان بودند.
اما اندک اندک، یکجانشین شدند و قبیله ای از آنان در انشان، حکومت پارس را بنیان نهاد. سر دودمان پارسیان، نام دوستدار اندیشه را برای خود برگزید و بدین سان او را هخامنش خواندند. یک صد سال پس از این زمان بود که کوروش از میان طوفان حوادث برآمد «تا گردونه تاریخ مشرق زمین را به حرکت اندازد.» همه پارسیان در زیر فرمان او یگانه شدند و او آرام آرام، فرمانروایی اش را گسترش داد. ابتدا ماد، سپس لیدی، آنگاه بابل و پس از آن سرزمین های دور و دور...
کوروش با اندیشه ای بلند، کرداری نیک، دادگرانه، آسان گیر و شکیبا، امپراطوری ایران را پی افکند و بدین سان به پهنه تاریخ پیوسته ایران و جهان گام گذاشت.
منصور صانع آن گونه که خود میگوید عکاسی را در ایام جوانی همراه با عشق به دیدن ویترین عکاسخانههای قدیمی و به صورت آماتور آغاز کرده است. نخستین آموزگار وی چهره نام آشنای این هنر استاد حسن چهرهنگارشیرازی است که در سال 1359 پس از تشکیل نخستین انجمن عکاسی شیراز در خیابان فردوسی به آموزش فن وهنر عکاسی به نوآموزان مشغول بود.
صانع فارغالتحصیل دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه تهران است و کتابهای پیدایش عکاسی در شیراز، عکس فارس، سرزمین مهروماه، عکس شیراز، آتشی که نمیرد، زیر آسمان خدا، ساسانیان در فارس، زندیه در فارس و از همه مهمتر کتاب وزین و اثرگذار به یاد شیراز که شامل عکسهای به یاد مانده از شیراز قدیم است، در کارنامه دارد.