-27 %
ستارگان بر مسیر خویش
- موجودی: موجود
- مدل: 201712 - 78/2
- وزن: 0.30kg
800,000 ریال
1,100,000 ریال
ستارگان بر مسیر خویش
نویسنده: آیزاک آسیموف
مترجم: غلامرضا توكلی صابری , علیرضا توكلی صابری
ناشر: سحر
زبان کتاب: فارسی
تعداد صفحه: 251
اندازه کتاب: رقعی - سال انتشار: 1361 - دوره چاپ: 1
کمیاب - کیفیت : درحد نو ~ نو
مروری بر کتاب
یکی از دام های ارتباطات در این جمله کوچک «مسلم است» نهفته است. آنچه برای «الف» مسلم است به هیچ وجه برای «ب» مسلم نیست و برای «ج» یکسره مسخره است. مثلا درست یک هفته قبل دکانداری برای من رسید می نوشت. او نام مرا پرسید و من گفتم و مثل همیشه به طور خودکار به آهستگی و وضوح شروع به دیکته کردن آن کردم (من به نحو نامعقولی نسبت به نادرست نوشتن نامم حساسیت دارم.) او تا S-A-A-C را درست نوشت ولی وقتی در هجا کردن نام خانوادگی به A-S-I رسیده بودم، شتاب کرده و پیشاپیش آن را با M-0-F به پایان رسانید.
با بدخلقی گفتم «نه، نه، نه، به V ختم می شود، یک V»
او آن را به A-S-I-M-0-V تغییر داد. لحظه ای به آن نگاه کرد و سپس گفت: میدانم، شما آن طور که مولف دیکته می کند آن را دیکته می کنید.
خوب، مسلم است که من همین کار را می کنم، ولی برای او تعجب زیادی داشت که من عمدا چنین می کنم....
ستارگان بر مسیر خویش مجموعه ای از هفده مقاله ی علمی از نویسنده ی آمریکایی ایزاک آسیموف است. این هشتمین کتاب از مجموعه کتابهایی است که مقالات او را از مجله فانتزی و علمی تخیلی (مه 1969 تا سپتامبر 1970) جمعآوری میکند. Doubleday & Company اولین بار این مجموعه را در سال 1971 منتشر کرد.
ایزاک آسیموف در کتاب ستارگان در مسیر خویش موضوعات علمی را به زبان ساده برای همه توضیح می دهد. این کتاب در چهار بخش ستاره شناسی، فیزیک، شیمی، و جامعه شناسی به شرح مسائل شیرین و اندیشه انگیز می پردازد. مانند: اختربینی در کجا پیدا شد و چرا افراد به آن اعتقاد دارند؟
چرا بعضی ستارگان سرخ تر از ستاره های دیگر هستند؟
آیا می توانیم با سرعت نور حرکت کنیم؟
فلزات قلیایی خاکی چه فلزاتی هستند؟
انسان تا کی می تواند با این نرخ رشد جمعیت ادامه دهد؟
با این سرعت افزایش جمعیت بشر در کره زمین آیا مواد غذایی کافی در جهان وجود خواهد داشت؟
برای تضمین کیفیت زندگی و حفاظت محیط زیست چه کارهایی می توانیم انجام دهیم؟
و بسیاری پرسش های دیگر.
آیزاک آسیموف نویسندهٔ آمریکایی روسیتبارِ گونههای علمی، علمی–تخیلی، خیالپردازی، وحشت و دکتر در بیوشیمی بود. شهرت اصلی او بیشتر به خاطر سری بنیاد است. قوانین سهگانهٔ رباتیک وی از شهرت جهانی برخوردار است و دانشنامه بریتانیکا وی را واضعِ واژهٔ رباتیک در زبان انگلیسی میشناسد. وی بیش از ۵۰۰ عنوان کتاب در تمام دستههای اصلی ردهبندی دوی (به جز فلسفه) دارد و سیارک آسیموف ۵۰۲۰ به افتخار وی نامگذاری شدهاست. آسیموف، کلارک و هاینلاین به عنوان سه نویسندهٔ بزرگِ گونهٔ علمی–تخیلی شناخته میشوند.
برچسب ها:
آیزاک آسیموف
, غلامرضا توكلی صابری
, علیرضا توكلی صابری
, ستاره شناسی
, اخترشناسی
, کیهان
, جهان هستی
, منشا حیات
, علمی عمومی
, تاریخ حیات
, آفرینش جهان
, کتاب های نایاب
, کتاب ستارگان بر مسیر خویش