دسته بندی کتاب ها
سبد خرید شما

سایه های قدرت ؛ شورای روابط خارجی و قدرت آمریکا

سایه های قدرت
سایه های قدرت
درحال حاضر موجود نمی باشد
سایه های قدرت
سایه های قدرت
سایه های قدرت ؛ شورای روابط خارجی و قدرت آمریکا
  • موجودی: درحال حاضر موجود نمی باشد
  • مدل: 171930 - 80/5
  • وزن: 0.50kg
0 ریال

سایه های قدرت

نویسنده: جیمز پرلاف
مترجم: کریم میرزایی
مقدمه: محمود سریع القلم
ناشر: رسا
زبان کتاب: فارسی
تعداد صفحه: 322
اندازه کتاب: رقعی گالینگور - سال انتشار: 1371 - دوره چاپ: 1

کمیاب - کیفیت : نو  ؛ لبه بیست صفحه آخر کتاب موج مختصری دارد

 

مروری بر کتاب 

مصور

شورای روابط خارجی و قدرت آمریکا

در این کتاب به مبانی پایه ای و تبیین اهداف اینده از سوی شورای روابط خارجی پرداخته شده و آمده است: بحث سیاست خارجی  به مثابه یکی از پیچیده ترین مباحث رشته روابط بین الملل، به شناخت دهها عامل علت ومعلولی(یا تاثیر گذاری و تاثیر پذیری) نیازمند است.

مترجم کتاب در باره این کتاب که به نام "سایه های قدرت" نام گرفته در باره ماهیت های نوع سیاست روابط خارجی دولت ها به درجه اهمیت آن پردخته و آورده است: به درجه ای که ماهیت نظام بین الملل و ارکان و کانون های آن پیچیده تر می شود، شناخت سیاست خارجی کشورها در این نظام بین المللی امری بسیار مشکل شده و از ابهام و احتمال فراتری برخوردار خواهد بود.

عوامل متعددی مانند ساختار سیاسی یک کشور، بافت هیئت حاکمه ، ویژگی های جغرافیایی اجتماعی( مانند جمعیت، مساحت و موقعیت ژئوپولوتیکی ) توانایی های نظامی ، قدرت اقتصادی، خصوصیات شخصی راهبران سیاسی، ساختار تصمیم گیری سیاست خارجی وماهیت و ساختار نظام بین المللی از جمله متغیرهایی هستند که در شکل ، محتوا وجهت گیری سیاست خارجی یک کشور اثر می گذارند.

برای ارزیابی نظام داخلی امریکا، چهارعامل مورد توجه قرار گرفته که می توان نظام دولتی، قوه مقننه و سازمان های وابسته و افکار عمومی (رسانه های گروهی) و هیأت حاکمه وگروه های فشار و در پایان نظام اقتصادی  را از جمله این عوامل برشمرد.

دو کانون تعیین کننده در شناخت بعد داخلی سیاست خارجی امریکا، هیئت حاکمه و نظام اقتصادی این کشور . به طور کلی، افکار عمومی مردم امریکا نقش مهمی در طراحی و ارای سیاست خارجی آمریکا ایفا نمی کند. عوام مردم این کشور عمدتا به مسائل محلی، شهری و ایالتی توجه داشته و در موضوعات سیاست خارجی معلومات سطحی و بینشی قالبی دارند. هرچند ممکن است افراد دولتی، نمایندگان مجلس و مسئولین قضایی در امریکا از اعضای رسمی هیئت حاکمه این کشور بوده و در نهادهای مهم تصمیم گیری و طراحی سیاست و استراتژی نقش کلیدی داشته باشند، اما به عنوان یک قاعده عمومی، تصمیم گیری در مورد استراتژی های کلان داخلی و خارجی در این نهادها و توسط این افراد ایجاد نمی شوند....

نوشتن نظر

لطفا برای ثبت نظر وارد حساب خود شده یا ثبت نام نمایید.

کتاب مورد نظر در حال حاضر موجود نیست . اطلاعات خود را وارد فرم زیر نمایید تا زمانی که کتاب موجود شد به شما اطلاع داده شود

نام
ایمیل
موبایل
توضیحات