- موجودی: موجود
- مدل: 196390 - 6/1
- وزن: 0.30kg
زنان و دختران خوب به بهشت می روند
نویسنده: اوته ارهارت
مترجم: خاطره محمدی
ناشر: آفرینش
زبان کتاب: فارسی
تعداد صفحه: 238
اندازه کتاب: رقعی - سال انتشار: 1391 - دوره چاپ: 1
مروری بر کتاب
زنان با مخالفت بجا بیگانه هستند زیرا می پندارند خلاف طبیعت خود رفتار کرده اند. اما آن خشم نهفته در نهایت به خودشان بازمی گردد و یا ناخودآگاه در مقابل با محیط اطراف بروز می یابد. مثلا مادری که از دست کودک شیطان خود در عذاب است، می کوشد تا خشم خود را پنهان کند زیرا بر این باور است که هیچ مادر خوبی نباید از فرزندش خشمگین شود.
پیامد آن، این است که آن خشم سرکوب شده به طور ناخواسته بر همسر خالی می شود. زنان به مراتب بیشتر از مردان دچار انواع میگرن و افسردگی می شوند و بیشتر از مردان احساس خستگی و کوفتگی می کنند. پس پشت این بیماری ها و تنش های عصبی اغلب کوهی از پرخاش گری نهفته است.
این کتاب همان طوری که روی جلد آن هم نوشته شده است، پرفروش ترین کتاب روان شناسی زنان است که به شانزده زبان زنده دنیا ترحمه شده است. مضمون کتاب بیان مسائل زنان از نظر اجتماعی، شغلی، خانوادگی و غیره است.
نویسنده در قالب داستانهای واقعی دیدگاه خود را درباره حقوق زنان و طرز برخورد افراد خانواده، جامعه و... با آنها بیان می کند.
نویسنده قصد داشته با بیان این دیدگاه ها ، قدمی کوچک ولی مطمئن و استوار بتواند تغییراتی بنیادین در راهی که زنان و دختران سربه راه و مطیع بوده اند ایجاد نماید و آنان را تبدیل به زنان و دختران شجاع و آزاده گرداند، تا هر چه بیشتر و بهتر فقط در جهت پیشرفت خودشان گام بردارند.
دکتر اوته ارهارت روانشناس بزرگ و معروف در سراسر دنیا در کتاب حاضر به تحلیل روان شناختی زنان و دخترانی که مردان اغلب از آنان به بدی یاد می کنند، می پردازد و از طریق این کتاب و دو کتابِ “هر روز کمی بدتر” و “دختر عاقل دیگه کوتاه نمیاد” سعی دارد که تغییری اساسی در راهی که دختران و زنان سر به راه و مطیع در آن بوده اند، ایجاد کند و آنان را به دختران و زنان شجاع، آزاده و مستقل تبدیل کند.
زن جنس سر به راه، مهربان، انعطاف پذیر، فروتن و نجیبی است. چنین تصویری در ذهن همه بانوان وجود دارد. سر به راه بودن باید راهی به سوی کامیابی باشد. اما در واقع چنین نیست. امروزه زنان نمی خواهند فقط سر به راه باشند. آگاهی زنان از خویشتن افزایش یافته است. با این حال، تناقض های فراوانی در ذهن زن امروز نهفته است. می کوشد تا خود را ابراز کند، اما وجدانش ناراحت است.
در بیرون خاموش اما در درون آکنده از کشمکش است. از سویی می خواهد محبوب همگان باشد و می کوشد همه را راضی نگه دارد، از سوی دیگر می داند که به این ترتیب دچار وابستگی می شود. می خواهد ابراز وجود کند، اما قصد آزار هیچ کس را ندارد، می خواهد به هدفش دست یابد، اما میل ندارد دیگران را پشت سر بگذارد، می خواهد انتقاد کند، اما بد کسی را نمی خواهد، می خواهد عقاید خود را بیان کند و دیگران را متقاعد گرداند، اما نمی خواهد اختیار اوضاع را در دست بگیرد، می خواهد اعتماد به نفس داشته باشد، اما کسی را نترساند.
دو دلی و تردید او در حالت های ظریف جسمانی اش نمایان است. سری که اندکی خم شده، نگااهی شرمگین و پرسشگر و لبخندی مردد، گویی این پیغام را مخابره می کند: در عمق وجودم از خودم مطمئن نیستم. به من بگویید چه کار کنم؟
کتاب زنان و دختران خوب به بهشت می روند ،زنان و دختران بد به همه جا ( جلد اول ) هر روز کمی بدتر (جلد دوم) دختر عاقل دیگه کوتاه نمی یاد ( جلد سوم ) ؛ تاکنون در سراسر جهان هرکدام بیش از چند میلیون جلد از آنها پی در پی به تجدید چاپ رسیده و به فروش رفته و به پانزده زبان ترجمه شده است . در آمریکا بهترین کتاب سال شناخته شده و بالاترین رقم فروش را به خود اختصاص داده است .
تعداد بیشماری از زنان در سمینارهای این نویسنده و روان شناس شرکت می کنند و با دادن نامه ها و ارسال پیام ها در رسانه های مختلف آرزو می کنند که بتوانند ایده های این کتاب را عملاً جامه ی عمل بپوشانند .در این سه جلد کتاب یاد شده ، بر آن شده است که با قدم های کوچک ولی مطمئن و استوار بتوانند تغییراتی بنیادین در راهی که دختران و زنان سر به راه و مطیع بوده اند ایجاد کند و آنان را تبدیل به دختران و زنان شجاع و آزاده کرده اند تا هرچه بیشتر و بهتر فقط در جهت پیشرفت خودشان گام بردارند .