- موجودی: موجود
- مدل: 186812 - 120/3
- وزن: 0.30kg
زبان آموزی به ناشنوایان
نویسنده: علی اصغر کاکو جویباری , زهره گلکار پروین
ناشر: کوبه
زبان کتاب: فارسی
تعداد صفحه: 93
اندازه کتاب: وزیری - سال انتشار: 1372 - دوره چاپ: 1
کمیاب - کیفیت : درحد نو _ نو ؛ مزین به نوشته و امضای نویسنده
مروری بر کتاب
مصور
برای والدین، معلمان و دانشجویان
کودکان ناشنوا، از بدو تولد تا چهار سالگی، آمادگی دریافت آموزش را دارند. میتوانید با آنها صحبت کنید و با زبان اشاره ارتباط برقرار کنید. کودکان ناشنوا، بهجای حس شنوایی، قدرت بینایی و لامسه قویتری دارند و در واقع، از زبان تصویری برای برقراری ارتباط استفاده میکنند. اولین قدم برای ارتباط با کودکان ناشنوا این است که والدین زبان اشاره را بیاموزند.
والدینی که فرزند ناشنوا دارند میتوانند، با یادگیری زبان اشاره و برقراری ارتباط با سایر ناشنوایان، بهتر با کودک خود ارتباط برقرار کنند. آموختن زبان اشاره به کودک شامل آموختن مجموعهای از اداها و حرکات به نوزاد و کودک نوپاست تا بتواند نیازهای اساسی خود مانند گرسنگی یا خوابآلودگی را بیان کند. بهتر است ابتدا زبان اشاره ایرانی را به کودک خود آموزش دهید و سپس سراغ زبان فارسی بروید.
زبان اشاره ایرانی در واقع همان زبان طبیعی بدن ناشنوایان است. برای آموزش زبان اشاره به کودک خود، میتوانید برای او به زبان اشاره قصه بگویید، درباره هر چه میخواهید صحبت کنید با اشاره به او نشان دهید، با هم کارتون تماشا کنید و برایش به زبان اشاره ترجمه کنید. کودکانی که دریافت زبانی بهتری داشته باشند در برقراری ارتباط و حرف زدن به زبان اشاره موفقتر خواهند بود.