- موجودی: موجود
- مدل: 191409 - 48/1
- وزن: 1.00kg
ریشه های شر
نویسنده: ژوئل دیکر
مترجم: ناهید فروغان
ناشر: نیلوفر
زبان کتاب: فارسی
تعداد صفحه: 772
اندازه کتاب: رقعی گالینگور روکشدار - سال انتشار: 1396 - دوره چاپ: 1
مروری بر کتاب
حقیقت ماجرای هری کیوبرت
ریشه های شر داستان نویسنده جوان و موفقی است که در نگارش دومین رمان خود به مخمصه افتاده ، چشمه خلاقیتش خشکیده و به هر دری میزند نمی تواند به ناتوانیاش در نگارش دوم رمان فایق آید. دعوت استاد ادبیات سابقش اورا به شهر کوچک محل سکونتش می کشاند.
این استاد یکی از مهم ترین رمان هایی ادبی قرن را نوشته است. اما تغییرمکان نیز درد نویسنده مارادوا نمی کند. کنجکاوی و کلافگی ، باعث می شود که به جست و جوی دست نوشته های رمان استاد بپردازد و در این جست و جو به رازی پی می برد که بعد ار دستگیری استاد و اتهام او به قتل ، نویسنده جوانمان را وا می دارد که برای اثبات بی گناهی اش دست به کار شود ،تلاش اورا در این راه منجر به حوادث بعدی و دست مایه ی نگارش رمانش می شود ، اما...
همه جا از کتاب حرف میزدند. دیگر نمیشد در منهتن در آرامش پرسه بزنم، دیگر نمیشد قدمدو بروم بدون اینکه گردشگران من را بشناسند و داد بزنند:
«هی، این گلدمن است ها! همان نویسنده!» حتی پیش میآمد که بعضیها سرعت بگیرند تا به من برسند و چند سؤالی که مغزشان را میخورد بپرسند: «این چیزهایی که گفتید، منظور چیزهایی است که تو کتاب نوشتهاید، حقیقت دارد؟ هری کیوبرت واقعا این کار را کرده؟» در کافهی وست ویلج، که مشتریاش بودم، کار به جایی رسیده بود که بعضیها بدون رودربایستی میآمدند و پشت میزم مینشستند تا با من حرف بزنند: «دارم کتابتان را میخوانم آقای گلدمن: شروع که میکنم نمیتوانم زمینش بگذارم! اولی خوب بود، اما این یکی محشرست! واقعا برای نوشتنش یک میلیون گرفتید؟ چند سالتان است؟ سی سال؟ سی سالتان هم نشده؟ سیسالتان هم نشده و این همه پول به جیب زدهاید!»
دربان مجتمعی که در آن زندگی میکردم و میدیدم که در فاصلهی باز کردن در کتابم را می خواند، بعد از تمام کردن رمان جلوی آسانسور خفتم کرد تا حرفی را که روی دلش مانده بود به زبان بیاورد: «خب، پس این بلایی بود که سر نولاكلرگان آمده بود؟ وحشتناک است! اما آدمها چطور به این جا میرسند آقای گلدمن؟ این چیزها چطور اتفاق می افتد؟»
جوایزی که این کتاب برنده شده است
برنده جایزه یزرگ آمادمی فرانسه
برنده جایزه ادبی ذوق نویسندگی
برنده جایزده گنکور ربیرستانی ها