- موجودی: موجود
- مدل: 200158 - 80/2
- وزن: 0.30kg
ریشه های رفتار آدمی
نویسنده: مهری رحمانی
ناشر: فرهنگ بوستان
زبان کتاب: فارسی
تعداد صفحه: 162
اندازه کتاب: رقعی - سال انتشار: 1386 - دوره چاپ: 1
مروری بر کتاب
شناخت آدمی در خواب و بیداری از دیدگاه یونگ
همراه با تعبیر خواب
یونگ تنها کسی است که ساختار روان آدمی را در حوزهی حیات اجتماعی و در عرصهی تاریخ ، مورد مطالعه قرار داده و در نهایت به طرح نظریهی ناخودآگاه جمعی پرداخته است. او بر خلاف فروید (کاشف ناخودآگاه فردی) تظاهر امیال جنسی را به مثابهی محرک کنشهای روانی فرد ، تلقی نکرده ، بلکه زندگی انسان را بسیار پرمعناتر و با محتواتر از آنچه که فروید پنداشته بود یافته است.
یونگ انسان را به منزلهی موجودی اجتماعی در معرفی تاثرات واقعی ازمحیطی عینی قرار داد و اختلالات روانی او را تنها حاصل تاثرات نامطلوب دوران کودکی (آنگونه که فروید میپنداشت) ندانست ، بلکه ناشی از تعارض فرد با فشارهای محیط نابهنجار زندگی فعلی او قلمداد کرد. یونگ با توجه به رویاها ، افسانهها ، اسطورهها و آیینهای مردمی کوشید تا به دنیای درون آدمی راه یابد و به اسرار پیچیدهی روان انسان ، شاید بیش از هر روانشناسی دیگری پی ببرد. یونگ روند رشد انسان را چنین میبیند که آدمی با رشد خودآگاهی و وسعت دادن به حیطهی اختیار آن بتواند بر ناشناختههای ضمیر ناخودآگاه فردی و جمعی خویش دست یافته و به تدریج از اسارت این ضمیر ، رهایی یابد.
دومین شماره از مجموعهی "روانشناسی یونگ به زبان ساده" مشتمل بر مباحثی در خصوص ریشههای رفتار آدمی و شناخت آدمی در خواب و بیداری از دیدگاه یونگ است.
فهرست
هویت انسان
تملک خودآگاه
کنشها و ساختارهای خودآگاه و ناخودآگاه
ویژگیهای انسان متفکر
روانشناسی رویا
از رویا تا اسطوره