دسته بندی کتاب ها
سبد خرید شما

رویای شیفتگان ؛ چگونگی تحولات سیاسی- اجتماعی در جهان معاصر

رویای شیفتگان ؛ چگونگی تحولات سیاسی- اجتماعی در جهان معاصر
درحال حاضر موجود نمی باشد
رویای شیفتگان ؛ چگونگی تحولات سیاسی- اجتماعی در جهان معاصر
  • موجودی: درحال حاضر موجود نمی باشد
  • مدل: 161700 - 202/4
  • وزن: 0.40kg
0 ریال

رویای شیفتگان

نویسنده: احسان نراقی
ناشر: ثالث
زبان کتاب: فارسی
تعداد صفحه: 436
اندازه کتاب: رقعی - سال انتشار: 1396 - دوره چاپ: 2

 

مروری بر کتاب

چگونگی تحولات سیاسی- اجتماعی در جهان معاصر

این کتاب حاصل گردآوری مقالات و نوشته های گوناگون او و همچنین گفتگوهای پراکنده ای است که در نشریات مختلف با احسان نراقی صورت گرفته است. بر این اساس خالی از فایده نبود اگر «رویای شیفتگان» از مقدمه ای برخوردار بود تا مخاطب علاقمند دریابد که این مقالات از کجا و چگونه بدین کتاب راه یافته اند. با این حال با توجه به آماده بودن کتاب در زمان حیات نویسنده می توان نتیجه گرفت این آثار توسط خود او یا با نظارت خودش در قالب این کتاب سروشکل گرفته اند.

به هر روی کتاب در شکل فعلی از دو بخش تشکیل شده است؛ نخست بخش نوشته ها و مقاله ها و بخش دوم مصاحبه ها و گفتگوها. به این ترتیب کتاب حاضر مقالات و گفتگوهایی را که تا پیش از این در کتابها و نشریات پراکنده بوده اند و یا حتی برخی در قالب مقالات ارائه شده در کنگره ها قرار گرفته و از این منظر دسترسی به آنها به دشواری امکان پذیر بود یک جا در اختیار علاقمندان آثار احسان نراقی قرار داده است.

“احسان نراقی”  استاد  و نویسنده فرهیخته از نامداران حوزه فرهنگ و از چهره های ماندگار  جامعه شناسی و فلسفه در میهن مان است. معاونت سازمان علمی- فرهنگی سازمان ملل متحد(یونسکو) و سالها تدریس در دانشگاه تهران و  تدوین و نگارش مقالات و آثاری چون” علوم اجتماعی و سیر تکوینی آن”، ” پایان یک رویا” و چندین دهه فعالیت در عرصه های فرهنگی، اجتماعی و سیاسی از نراقی چهره ای خاص ساخته است.

باتوجه به رویکرد حاکم بر اثر حاضر و لزوم توجه به مباحث اندیشه ای، تاریخی و جامعه شناختی، بر اثر حاضر تکثرگرایی روش شناختی حاکم است.  به لحاظ تاریخی، از روش های تاریخ تحلیلی بهره برده شده است. به لحاظ جامعه شناختی، از جامعه شناسی سیاسی پویا استفاده شده و به لحاظ اندیشه ای، رویکرد حل بحران مدنظر بوده است. شیوه ارائه مطالب تلفیقی از چارچوب نیرو محور، مبتنی بر نظریه اثرگذاری نخبگان با محوریت موضوع عقب ماندگی و توسعه و چارچوب موضوع محور، مبتنی بر موضوعات مهم و شایسته توجه می باشد.

نوشتن نظر

لطفا برای ثبت نظر وارد حساب خود شده یا ثبت نام نمایید.

کتاب مورد نظر در حال حاضر موجود نیست . اطلاعات خود را وارد فرم زیر نمایید تا زمانی که کتاب موجود شد به شما اطلاع داده شود

نام
ایمیل
موبایل
توضیحات