- موجودی: موجود
- مدل: 190288 - 61/2
- وزن: 0.40kg
رومن رولان
نویسنده: اشتفان تسوایگ (استفن زوایک)
مترجم: محمد مجلسی
ناشر: دنیای نو
زبان کتاب: فارسی
تعداد صفحه: 335
اندازه کتاب: رقعی - سال انتشار: 1392 - دوره چاپ: 1
مروری بر کتاب
در اروپا و آمریکا نوشتن زندگینامه به صورت یک سبک ادبی خاص درآمده و کتاب فوق یکی از موفق ترین زندگینامه هایی است که نویسنده بزرگ اتریشی آن را به رشته تحریر در آورده است .
منظور و هدف من از تألیف این اثر، تنها نوشتن شرح حال و آثار یکی از هنرمندان عالی قدر و اروپایی نیست ، بلکه در این کتاب بیش تر می خواهم راوی تلاش و کوشش صلح آمیز و انسان دوستانه ی مردم باشم که برای من و گروه دیگری نماد درخشان بزرگواری و معنویات در این عصر و زمانه است.
بحث و تحقیق در زندگی بزرگان عالم ما را به این نتیجه می رساند که بی تردید عظمت واقعی یک هنرمند به انسان دوستی و تلاش او در گسترش و اعتلای اخلاق خوب و معنویات در جامعه ی بشری بستگی دارد و منظور نهایی این «زندگی نامه»، نوعی قدرشناسی از نویسنده ای است که صفای روح و پاکی نیت او در این قرن گرفتار و پرآشوب به اعجاز شباهت دارد. به همین علت این کتاب را به گروه اندک شماری تقدیم می کنم که در دوران ما، که جهان در آتش فتنه و آشفتگی می سوزد، اعتقاد و ایمان خود را به رومن رولان و هم فکران او از دست نداده اند....
رومن رولان انسان صلح دوستی بود. او به دعوت ماکسیم گورکی در سال به شوروی رفت و با استالین ملاقات داشت. علیرغم تمایل به اندیشههای مارکس، علیه استالین و حکومت شوروی مقالات متعددی انتشار داد. در ۱۹۱۴ م. به سویس رفت و ۲۳ سال از عمر خود را در آنجا گذراند. در همان جا با مهاتما گاندی آشنا شد.
...پیش از دیدارتان، سالیان متمادی به شما به عنوان هنرمند و پیامآور عشق به انسانها ارج مینهادهام. خود نیز همیشه جانبدار عشق به همنوع بودهام. البته نه به دلایل احساسی یا آرمانگرایانه، بلکه به دلایل معقولانه و اقتصادی: در مواجهه با سائقهای غریزی و جهان، به گونهای که اکنون هست، ناگزیر عشق را به عنوان حافظ نوع بشر در مقابل تکنولوژی اجتنابناپذیر میدانم.
زیگموند فروید در نامه ای به رومن رولان