- موجودی: درحال حاضر موجود نمی باشد
- مدل: 184873 - 32/3
- وزن: 0.60kg
روش خود درمانی های روحی
نویسنده: حسن رهبرزاده
ناشر: تکنیک و تکنولوژی
زبان کتاب: فارسی
تعداد صفحه: 342
اندازه کتاب: وزیری گالینگور - سال انتشار: 1378 - دوره چاپ: 2
کمیاب - کیفیت : نو
مروری بر کتاب
اگر شما یک تجربه آسیب زا داشته اید، ممکن است به مبارزه با احساسات ناراحت کننده، خاطرات ترسناک، و یا احساس خطر دچار شوید یا شما ممکن است احساس بی حس، جدا شده داشته و قادر نباشید به افراد دیگر اعتماد نمایید.ضربه عاطفی و روانی ناشی از حوادث فوق العاده تنش زا است که امنیت را به خطر انداخته، و شما احساس درماندگی و گیر کردن در یک جهان خطرناک دارید.
تجربیات آسیب زا اغلب تهدیدی برای زندگی یا سلامت است. هر موقعیتی است که شما احساس ضعف و تنهایی کنید می تواند آسیب زا باشد ، حتی اگر در آن نشانی از آسیب های فیزیکی نباشد . این واقعیت های عینی است که تعیین می کند آیا یک رویداد آسیب زا است یا خیر، اما تجربه احساسی ذهنی خود را از این رویداد، بیشتربه صورت وحشت زده و درماندگی احساس می شود ، بیشتر احتمال دارد شما را دچار آسیب های روانی کند.
بیماری های روحی دارای انواع مختلفی هستند که در هر کدام از انسان ها با درجات مختلف و متفاوتی خود را نشان می دهند با توجه به این تعدد و تنوع نمی توان برای همه بیماری های روحی دلایل یکسان در نظر گرفت به بیان دیگر علائم هر اختلال با سایر اختلال ها متفاوت است مثلا اختلال افسردگی در یک فرد با نشانه های چون پرخوری ، خواب بیش از حد و طولانی بروز داده می شود و در فرد دیگر با نشانه های چون بی خوابی ، بی اشتهایی و … شناسایی خواهد شد پس نمی توان برای انواع اختلال یک نوع نشانه و علت را جستجو و عنوان کرد .
افراد با توجه به تفاوت ها خانوادگی و فرهنگی می توانند به انواع مختلفی از بیماری هی روحی دچار شوند ، همان طور که می دانید یکی از مواردی که می تواند فرد را به انواع اختلال و بیماری های روحی دچار کند خانواده و اعضای آن است ، خانواده در پیدایش بیماری های روحی و روانی در اعضا خود به ویژه کودکان نقش بسیار موثر و مهمی را ایفا می کند به طور مثال اگر کودک از ابتدا در یک محیط سرشار از آرامش و محبت رشد پیدا کند کمتر با احتمال ابتلا به اختلال های روحی و روانی روبرو می شود و بالعکس اگر در یک محیط خصمانه و به دور از آرامش و محبت والدین و افراد خانواده رشد یابد می تواند به انواع اختلال روانی مانند اختلال خلقی ، اختلال اضطراب و … دچار شود .
در واقع می توان از عوامل مهم به وجود آورنده اختلالات روحی و روانی به مواردی چون ابتلا والدین به انواع اختلال روحی و روانی ، رشد نامناسب دوران کودکی ، رفتارهای ضد اجتماعی و نامناسب ، ازدواج و باروری نامناسب ، خشونت وپرخاشگری ، پایمال شدن حقوق افراد و ….. اشاره کرد که بی توجهی به آن ها می تواند سارت جبران ناپذیری را هم برای فرد و خانواده او و هم برای اجتماع در پی داشته باشد .
فهرست
منظور از ذات وجود چیست؟
عقل چیست؟
برداشتهای عقل بشری
تصمیم - اراده - هدف
اثرات خود صحبتی
روش خواب درمانی روحی
تقویت اراده
ناسازگاری
تلقین
و...