دسته بندی کتاب ها
سبد خرید شما

روزگاران ؛ تاریخ ایران از آغاز تا سقوط سلطنت پهلوی

روزگاران
-26 %
روزگاران ؛ تاریخ ایران از آغاز تا سقوط سلطنت پهلوی
  • موجودی: موجود
  • مدل: 197379 - 118/6
  • وزن: 1.50kg
7,000,000 ریال
9,500,000 ریال

روزگاران ؛ تاریخ ایران

نویسنده: عبدالحسین زرین کوب
ناشر: سخن
زبان کتاب: فارسی
تعداد صفحه: 1014
اندازه کتاب: وزیری گالینگور روکشدار - سال انتشار: 1383 - دوره چاپ: 5

کیفیت : نو ؛ روکش جلد پشتی کتاب زدگی مختصری دارد

 

مروری بر کتاب

تاریخ ایران ؛ از آغاز تا سقوط سلطنت پهلوی

 روزگاران "مروری است بر تاریخ ایران از آغاز تا سقوط سلطنت پهلوی که زنده‌یاد استاد عبدالحسین زرین‌کوب، در آن، تحولات و حوادث دوره‌های تاریخی و سیر وقایع گذشته ایران را به استناد منابع دست اول بازگو و تجزیه و تحلیل نموده است.

وی کوشیده است مباحث را در عین پرهیز از بیان جزئیات و با رابطه علت و معلولی در توالی رویدادها تبیین کند. این کتاب که پیش از این در سه جلد جداگانه منتشر شده بود، اینک در یک مجلد به چاپ سوم رسیده است. مباحث کتاب در 28فصل سامان یافته به گونه‌ای که تقریبا هر فصل آن به یک دوره مهم یا مقطع حکمروایی یک یا دو دودمان حکومتگر اختصاص دارد.

مولف در مقدمه کتاب درباره ویژگی‌های این اثر می‌نویسد": روزگاران ایران نگاه دیگری به تاریخ این سرزمین است از آغاز تا امروز. در این نگاه تازه، دورنمای گذشته کوتاه و گذرنده است اما سرسری و شتابکارانه نیست، رویدادها به اجمال در بیان می‌آید اما بیان در حد ممکن از تامل خالی نیست.

فرمانروایان از یاد رفته با خودکامگی‌ها، شکست‌ها و پیروزی‌هایشان در این نگرش در پی هم از پیش چشم عبور می‌کنند و در این عبور رستخیز گونه ـ که مرور بر تاریخ است ـ سعی می‌شود تا کارهاشان تفسیر شود، خط سیر کردارهاشان دنبال گردد و نقش آنها در تمدن و فرهنگ ایران ارزیابی گردد.در نقل رویدادها، چون مجال بیان محدود است، این جا به همان اندازه که تفسیر آنها را ممکن می‌سازد و معنی و جهت مسیر تاریخ ایران را باز نماید می‌بایست بسنده کرد ." کتاب با یادداشت‌های نویسنده، کتاب نامه و فهرست اعلام به پایان می‌رسد.

نوشتار حاضر، ترجمه فصل «ایران» از کتاب «بررسی جهانی دست نویس‌های اسلامی/ جفری روپر» است که در سال 1994 در لندن به چاپ رسیده است.نگارنده هدف از ترجمه و تدوین را «شناسایی مجموعه‌های پراکنده نسخه‌های خطی و سپس گردآوری فهرست‌هایی که از آنها تهیه شده» ذکر کرده است.مباحث کتاب با اضافات و تصحیحاتی از مترجم همراه است.

در این مجموعه، 286 مرکز، کتابخانه یا مجموعه که دارای کتاب‌های خطی در ایران هستند معرفی می‌شود. ذیل نام هر مرکز این اطلاعات به چشم می‌خوردم نام کتاب، نام محل نگهداری، تلفن، تاریخ تاسیس محل، وضعیت محل نگهداری و نحوه استفاده از کتاب، شماره کل دست نوشته‌های آن مرکز یا کتابخانه، فهرست‌های منتشر شده از سوی آن مراکز و شرح کوتاهی درباره تاریخچه آن. کتاب با چهار نمایه (زبان‌ها، نام‌ها، دست نویس‌ها و فهرست‌های چاپ شده) به پایان می‌رسد...

نوشتن نظر

لطفا برای ثبت نظر وارد حساب خود شده یا ثبت نام نمایید.

کتاب مورد نظر در حال حاضر موجود نیست . اطلاعات خود را وارد فرم زیر نمایید تا زمانی که کتاب موجود شد به شما اطلاع داده شود

نام
ایمیل
موبایل
توضیحات