- موجودی: موجود
- مدل: 199725 - 11/2
- وزن: 0.40kg
روانشناسی رنگ ها
نویسنده: ماکس لوشر
مترجم: ویدا ابی زاده
ناشر: درسا
زبان کتاب: فارسی
تعداد صفحه: 288
اندازه کتاب: وزیری - سال انتشار: 1375 - دوره چاپ: 11
کیفیت : در حد نو _ نو
مروری بر کتاب
با آزمایش رنگ شخصیت خود را بهتر بشناسید
در روانشناسی نوین ” رنگ ” و ” رنگ ها ” یکی از معیارهای سنجش شخصیت بشمار می آیند ؛ چراکه هر یک از آنها تأثیر خاص روحی و جسمی را در یک فرد باقی گذارده و رنگ نشانگر وضعیت روانی و جسمی وی می باشد. این موضوع با توجه به پیشرفت های دو دانش فیزیولوژی و روانشناسی به اثبات رسیده است.
ناگفته پیداست که انسان از روزگاران بسیار دور تا کنون تحت نفوذ و تأثیر رنگ های پیرامون خود بوده است و در صد سال اخیر که صنعت رنگ سازی به نقطه اوج تحول خود رسیده است ، تأثیر مزبور دو چندان شده و در همه ارکان زندگی روحی ما رخنه کرده است.
بسیاری اعتقاد دارند رنگها از قدرت زیادی برخوردارند،به ویژه سنگ های رنگی دارای نیرو و انرژیهای مختلفی هستند.
آیا واقعا نور و رنگهای مختلف بر روحیات انسان تاثیر دارند و قادرند شخصیت افراد را شكل داده و به آن جهت بدهند یا نه؟
آیا انتخاب رنگها با ترتیب خاص میتواند خصوصیاتی همچون درون گرا یا برون گرا هیجانی پر جنب و جوش یا آرام و خونسرد شجاع یا ترسو بودن فرد و نظایر این ها را به اثبات برسانند؟
آیا اگر كسی رنگ های روشن زرد،قرمز و نارنجی را انتخاب كند لزوما به معنی این است كه او آدمی فعال و پویاست و از احساساتی زنده و پرجوش و خروش برخوردار است؟
با مطالعه كتاب روانشناسی رنگ ها و تست آن روی افراد خانواده،خویشاوندان و دوستان خود و تجزیه و تحلیل نتایج حاصله می توانید به پاسخ سوالات فوق دست یابید و درستی نظریه دكتر لوشر را در مورد رنگها مورد سنجش قرار دهید. كتاب فوق علاوه بر جنبه سرگرمی و تفریحی می تواند جنبه پژوهشی نیز داشته باشد.
پس از آزمایش معروف روشارخ در زمینه شناخت شخصیت انسان از طریق لکه های رنگین جوهر ، آزمایش لوشر جدیدترین نظریه ای است که در این مورد ارائه گردیده است. بار علمی آزمایش لوشر و دستاوردهای سرشار از کامیابی آن به حدی بوده است که اینک آزمایش مزبور علاوه بر استفاده در موارد روانکاوی و روانشناسی، در سیستم های استخدامی نیز بکار گرفته می شود.
در رابطه با اجرای آزمایش لوشر توسط خوانندگان این کتاب، باید چند نکته اساسی را یادآور شد.اصول و روش کار آزمایش باید کاملاً رعایت گردد تا نتیجه مطلوب بدست آید.یک رنگ به تنهایی بیانگر شخصیت نیست بلکه در انتخاب گروه ها و زوج های رنگ است که شخصیت افراد تحت آزمایش کاملاً نشان داده می شود.شرایط روحی و جسمی افراد را قبل از آزمایش رنگ نیز باید به حساب آورد، زیرا امکان دارد که افراد در شرایط متفاوت، انتخاب های مختلف داشته باشند.
جنبه نسبی بودن نتایج آزمایش را باید همواره به خاطر سپرد زیرا انسان موجودی است ناشناخته و تغییر پذیر.
به طوری که نویسنده نیز یادآور شده است، کتاب حاضر کاملاً جنبه روانشناسی و روانکاوی داشته و نباید آن را در ردیف آثار سرگرم کننده غیر علمی دانست که در زمینه طالع بینی و نظایر آن منتشر شده است.