- موجودی: موجود
- مدل: 204702 - 119/5
- وزن: 0.40kg
روانشناسی خلاقیت
نویسنده: ماکسول مالتز
مترجم: مهدی قراچه داغی
ناشر: شباهنگ
زبان کتاب: فارسی
تعداد صفحه: 334
اندازه کتاب: رقعی - سال انتشار: 1372 - دوره چاپ: 4
مروری بر کتاب
سایکو سیبرنتیک
در این روزگار که انبوه تفکرات منفی، اذهان مردم را تسخیر کرده، بسیاری با احساس ملالت و افسردگی و این سوال که اصلا برای چه زندگی میکنند، زندگی را به مفت بر خود حرام میکنند. کتاب حاضر بذر امید را در دل ها میفشاند، مردم را بشارت میدهد که زندگی میتواند ماجرایی شورانگیز باشد، هنوز افقهای جدیدی وجود دارد، و این که مرز روحی انسان را پایانی نیست.
لازم نیست که در محبس احساس زندگی کنید؛ میتوانید به استقبال دنیا بروید، به دنیایی پرامید و ثمربخش پای بگذارید و احساس غرور کنید. واقعبینی است اگر بگوییم در این عصر پر اضطراب، سالهای عمر شما میتواند قرین شادی باشد.
سایبرنتیک علم نوپایی است که موضوع آن بررسی ماهیت کنترل ارگانیسمهای زنده و به معنی «فرمانش» است. مغز انسان از نظراندیشه احتیاج به کنترل دارد و فردی که قدرت کنترل اندیشه هایش را پیدا میکند میتواند مشکلات روانی خود را حل کند. در سایکو سایبرنتیک بهعنوان علم کنترل مغز است. اعتقاد بر این است که انسانها مجهز به دو مکانیسم خودکار و سرویس دهنده آن در مغز هستند و بنا به دستوری که خود فرد به مغزش میدهد فعال میشوند این دو مکانیسم عبارتند از موفقیت و شکست. مکانیسم شکست ترکیبی از احساسات منفی و یأس آور است که مانع رسیدن فرد به هدفش میشود و با پرداختن به شکستهای گذشته این مکانیسم فعال خواهد شد ، تصور یکی از خصوصیات ضروری انسان موفق است ، با رشد تصاویر ذهنی مثبت که موجب رفاه بیشتر میشود و همچنین با ایجاد هدفهای واقع بینانه و دست یافتنی میتوان مکانیسم موفقیت ذهن را فعال کرد.
سایکو سایبرنتیک میگوید : ذهن انسان ماهیتی خلاق دارد یعنی نظرات را به عمل تبدیل میکند. ذهن بسته به دستوری که ما به آن میدهیم فعال وپویاست وقتی وظیفهای را به مکانیسم موفقیت خود واگذار میکنید کار دانشمندی را میکنید که مسائل مختلفی را در اختیار مغز الکتریکی قرار میدهد.
واژه سایکو سایبرنتیک به اقتباس از دکتر ماکسول مالتز به مفهوم هدایت ذهن خود به سوی هدفی مفید وسودمند است. سایکو به ذهن و سایبرنتیک در زبان یونانی به معنی راننده یا گرداننده است. سایکو سایبرنتیک یعنی روشی که میخواهید توسط آن خود را کنترل و هدایت کنید و مفهوم آن این است که از موفقیت دورن برای رسیدن به حرمت نفس استفاده کنیم و هرگز به احساسات منفی اجازه ورود ندهیم.
سایکو سایبرنتیک درانسانهاامید و باور میکارد. اورا متقاعد میکند که میتواند به هدفهایش برسد و در واقع از این توان برخوردار است. سایکو سایبرنتیک به زمان حال توجه دارد، شمای امروزی شمای دیروزی نیستید. در سایکو سایبرنتیک بیماری روانی ناشی از یک عادت ناشایست است و فقط خود فرد میتواند از عادت بد به عادت مفید تغییر یابد و تمام انسانها برای موفق شدن به دنیا آمده اند.سایکو سایبرنتیک خلاق، ذهن را برای رسیدن به یک هدف،بسیج میکند، تصویر ذهنی انسان ازقدرت بینظیری برخوردار است.
اگر در ذهن تصاویر مصیبت بار را زنده کنیم و انسانها را موجوداتی وحشتناک بپنداریم شانس موفقیت به راستی کاهش مییابد. در رسیدن به اهداف و موفقیتها قدرت تصور بزرگترین نیرویی است که داریم.یکی از جنبههای دستیابی به موفقیت و خوشبختی، خود پذیری است. کسی واقعاً خوشبخت است که خود را همانطور که هست میپذیرد وبه آنچه که هست راضی است و خود را از دیگران نه برتر میداند و نه حقیرتر.
خودپنداری و تصویری که ازخود درذهن مجسم میکنیم راهنمای اصلی عملکرد مادرزندگی است. اگراین تصویر راتغییر دهیم شخصیت و طرز رفتار ما تغییر خواهد کرد. در این روزگار که انبوه تفکرات منفی،اذهان مردم را تسخیر کرده،بسیاری با احساس ملالت و افسردگی و این سوال که اصلا برای چه زندگی میکنند،زندگی را برخود حرام میکنند.
کتاب حاضر بذر امیدی در دلها میفشاند،مردم را بشارت میدهد که زندگی میتواند ماجرایی شورانگیز باشد،هنوز افقهای جدیدی وجود دارد،و اینکه مرز روحی انسانی را پایانی نیست.لزومی نیست که در محبس احساس زندگی کنید،میتوانید به استقبال دنیا بروید،به دنیای پرامید و ثمربخش پای بگذارید و احساس غرور کنید. واقعبینانه است که اگر بگوییم در این عصر پراضطراب،سالهای عمر شما میتواند قرین شادی باشد...
فهرست
۱- در جستوجوی نیروهای خلاق
۲- احساس ایمنی در جهان پرابهام
۳- قدرت فعالیت
۴- زندگی پویا همین حالا شروع میشود
۵- سالهای موفقیت
۶- هدفهای موفقیت برای زندگب خلاق
۷- غلبه بر احساسات منفی
۸- به استقبال شادی ها برویم
۹- اطمینان فوری
۱۰- دلسردی فوری: نیروی مخرب وجود
۱۱- زندگی با جراحات احساسی
۱۲- شراب سکرآور دوستی
۱۳- غلبه بر احساس تنهایی
۱۴- زندگی خلاق برای شصت و پنج سالگی
۱۵- روز خلاق شما
۱۶- شروع یک روز خلاق