- موجودی: درحال حاضر موجود نمی باشد
- مدل: 142170 - 55/5
- وزن: 0.40kg
رنج همبستگی
نویسنده: پری نوش صنیعی
ناشر: روزبهان
زبان کتاب: فارسی
تعداد صفحه: 275
اندازه کتاب: رقعی - سال انتشار: 1384 - دوره چاپ: 1
کیفیت : در حد نو
مروری بر کتاب
مصور - گلاسه
زندگینامه لاله و لادن دوقلوهای به چسبیده
کتاب حاضر، زندگینامهی لاله و لادن دوقلوهای به هم چسبیده است از زمان تولد تا مرگ که در قالب داستانی و بر اساس اسناد، مصاحبهها و تصاویری از آنها فراهم آمده است.
برو بابا! تو زیاده طلبی من فقط به چند ساعت تنهایی ، به غلت زدن موقع خواب ، به راست نشستن و مستقیم دیدن ، حتی به دیدن قیافه نحس تو از روبرو راضیم . متوجه نیستی ما داریم روز به روز تحلیل میریم .خیال می کنی اگه حرفش و نزنیم و به روی خودمان نیاریم این دردها از بین می ره ، ستون فقرات ما تغییر شکل داده ...
روز دهم دی سال 1352 هجری شمسی، در روستای لهراسب شهرستان فیروزآباد فارس ، دختران دوقلویی به دنیا آمدند كه از ناحیه سر به هم چسبیده بودند. آنها فرزندان خانواده فقیر مریم خاتون و دادالله بیژنی بودند . بعدها سازمان بهزیستی نام آنها را لاله و لادن گذاشت .اله و لادن پس از تولد در بیمارستان فیروزآباد ، به بهزیستی منطقه و از آنجا به بیمارستان نمازی شیراز منتقل شدند و سپس به بیمارستان شهدای تجریش فعلی سپرده شدند .
در سال 1354 ، فردی خیر به اسم علی رضا صفاییان دوقلوها را به فرزند خواندگی پذیرفت ، برای آنها شناسنامه مجزا گرفت و به خانه ویلایی خود در حومه كرج برد .لاله و لادن 15 ساله بودند كه از وجود خانواده اصلی شان در شیراز و هویت واقعی خود مطلع شدند . بهزیستی آنها را از خانواده صفاییان جدا و سازمان ثبت احوال شناسنامه های دیگری با اسامی لاله و لادن بیژنی برای دوقلوها صادر كرد .
با اصرار والدین اصلی دوقلوها، مجتمع قضایی تهران از لاله و لادن خواست كه در حضور پدر و مادرشان و خانواده صفاییان، یكی از آنها را انتخاب كنند كه دختران نپذیرفتند و از آن پس در خانه ای مستقل به زندگی ادامه دادند .لاله و لادن كه ابتدا در كنكور دانشگاه ها در دو شهر مجزای یزد و كرج برای ادامه تحصیل پذیرفته شده بودند ، با مراجعه پدرخوانده شان به رئیس جمهور وقت ، توانستند مجوز تحصیل در یك شهر و یك رشته را پیدا كنند .
آنها تحصیلات خود را در رشته حقوق در دانشگاه تهران آغاز كردند . پس از آن تنها دانشجویان جدید الورود لاله و لادن را در كلاس ها، كتابخانه ، سلف سرویس و خیابانهای دانشگاه با چشم دنبال میكردند .چون با تلاش مضاعف دوقلوها برای اثبات استقلال شخصیتی شان، بقیه دانشجویان و استادان به وضوح می دیدند كه این دو دختر جوان واقعا فرقی با دیگران ندارند...
هیچکس نمیداند در اتاقی که ١٢٥ پزشک خارجی در آن حضور داشتند چه گذشت؛ اما بعد از ٥٠ ساعت عمل جراحی در حالی که همه مردم ایران منتظر خبری خوش از عمل جداسازی لاله و لادن بودند، خبر آمد که ابتدا لادن و چند دقیقه بعد لاله زیر تیغ جراحان جان سپردند و این پایان تلخ زندگی پر رنج، اما قهرمانانه دوقلوهای افسانهای ایران بود.