- موجودی: موجود
- مدل: 204033 - 68/3
- وزن: 0.50kg
رسانه ، جنگ ، پست مدرنیته
نویسنده: فیلیپ هاموند
مترجم: علیرضا آرزو
ناشر: ساقی
زبان کتاب: فارسی
تعداد صفحه: 295
اندازه کتاب: وزیری - سال انتشار: 1390 - دوره چاپ: 1
مروری بر کتاب
اصلیترین سؤال مطرح شده در این کتاب آن است که «چرا امروزه عملیاتهای نظامی به شکل نمایشهای رسانهای انجام میگیرند و ارزش تبلیغاتی آنها مهمتر از منافع استراتژیکشان است.
کتاب این موضوع را مورد بررسی و مطالعه قرار داده است که چگونه تعارضات و کشمکش ها و مداخلات بین المللی از زمان پایان دوران جنگ سرد تاکنون دگرگون شده اند و این پرسش را مطرح می کند که آیا عملیات نظامی گرانه غربی ها که ظاهرا از نظر ارزش های سیاسی آنان بسیارهم مهم تلقی می شود تا دستیابی به هدف های استراتژیک ، اکنون به عنوان یک نمایش رسانه ای بسیار پیش رفته ، هدایت شده اند؟
با بحث پیرامون مداخله های بشردوستانه دهه 1990 و جنگ علیه تروریسم ، این کتاب موضوع علل ظهور حس پست مدرن در سیاست های داخلی و بین المللی را نیز مورد تجزیه و تحلیل قرار می دهد و این موضوع را می شکافد که چگونه پروژه قدرت بیگانگان در غیاب و نبود همبستگی و انسجام و عزم ملی در داخل کشور ها ، به تحلیل رفته است .
همچنین وی تهاجم غرب به عراق را در سال 2003 به عنوان شکستی ایدئولوژیک مورد ارزیابی قرار میدهد و به دنبال آن با واکاوی جنگهای فرهنگی پس از جنگ ویتنام، ضمن طرح این بحث که نخبگان نظامی، یک لحظه پست مدرن را تجربه کردند، عواقب این بنبست را بر زندگی سیاسی معاصر شرح میدهد.
آقای فیلیپ هاموند با ترسیم منازعات بین انواع نظام ها و اهداف تئوریک ، موضوع جنگ های معاصر را پیش می کشد که شاید به عنوان یک جنگ پست مدرن از آن یاد می شود و می رود تا روایت گران بزرگ در جوامع غربی را متلاشی ساخته و تلاشی را در جهت تسخیر درکی از اهداف و معانی ، خلق کند.