- موجودی: درحال حاضر موجود نمی باشد
- مدل: 61136 - 109/1
- وزن: 0.30kg
- UPC: 59
رساله نصره الدین
نویسنده: محمد کریم خان کرمانی
ناشر: ناصری بمبئی
زبان کتاب: فارسی
تعداد صفحه: 260
اندازه کتاب: وزیری جلد چرم - سال انتشار: 1241 - دوره چاپ: 1
کمیاب - کیفیت : درحد نو
مروری بر کتاب
در رد پادری انگلیس که ردی بر دین اسلام نوشته بود
آیین مسیحیت به دلیل رابطه تنگاتنگ با استعمار در جهت اهداف غرب گام برداشت و حتی در روند برده سازی انسان ها نیز درگیر بود. در روزگار صفویان، اروپاییان فراوانی به ایران آمدند و با عناوین گوناگون بازرگان، سیاح، کشیش و تاجر، خواسته های استعماری دولت های اروپایی جامه عمل می پوشاندند.
مبلغان مذهبی به عنوان کشیشان کاتولیک و پروتستان ولی در واقع با ماموریت های استعماری از سوی دولت های استعمارگر غرب از سده شانزدهم به بعد در ایران کارهایی کردند و سخنانی گفتند و نوشتند که ناچار تعداد زیادی از اندیشه گران و رهبران مذهبی، از جمله تنی چند از نامدارترین فقیهان شیعه مذهب زمان در برابر آنان واکنش نشان دادند.
پادُری (یا فادری)، اصطلاحی برای کشیشان مبلّغ مسیحی در کشورهای اسلامی، بویژه ایران و هند. واژه پادر از پرتغالی گرفته شده و به معنای «کشیش و روحانی مسیحی» و همریشه با pater و father لاتینی است. این واژه در ابتدا فقط برای کشیشان کاتولیک رومی به کار میرفت، به معلمان دینی تمام مذاهب نیز پادری میگفتند . بنابر منابع موجود، رواج اصطلاح پادری و ذکر آن در منابع تاریخی از دوره صفویه (قرن دهم تا دوازدهم) به بعد قطعی است