- موجودی: درحال حاضر موجود نمی باشد
- مدل: 152826 - 68/4
- وزن: 0.42kg
راهی به اعماق
نویسنده: جورج اورول
مترجم: همایون حنیفه وند مقدم
ناشر: کتاب سرا
زبان کتاب: فارسی
تعداد صفحه: 320
اندازه کتاب: پالتویی بزرگ لب برگشته - سال انتشار: 1363 - دوره چاپ: 1
کمیاب - کیفیت : درحد نو _ نو
مروری بر کتاب
این کتاب مستندی است که به بیکاری و وضعیت اجتماعی کارگران و اقشار ضعیف جامعه در نظام طبقاتی انگلیس میپردازد. اورول در قسمت ابتدایی کتاب ژرفنا (جادهای به سوی اسکله ویگان) (the road to wigan pier)، او با بیان خاطراتش از زندگی در مسافرخانهای سطح پایین سعی دارد مخاطب را با سختیها و مشکلات مردمی که برای زندگی بسیار تلاش میکنند، آشنا نماید. در بخشی از کتاب اشاره به خداحافظی کارگر معدنی دارد که هر روز از ترس کشته شدن، برای آخرینبار با خانوادهشان وداع میکرده و به گفته همسر معدنچی: «نزدیک به بیست سال این امر ادامه یافته است!»
جورج اورول خود متعلق به طبقه متوسط جامعه بود و زندگی انسانها را مدیون زحمات شبانهروزی معدنچیان، کارگران کارخانهها و... میدانست؛ او در قسمت پایانی کتاب راهکارهای مناسبی برای رضایت شغلی و زندگی بهتر آنها ارائه میدهد. راهکارهایی در باب «مسائل تربیتی طبقهٔ متوسط» و «رشد وجدان سیاسی دولت» بهسوی سوسیالیسم؛ که در واقع با این موضوع از حکومتهای کمونیستی انتقاد میکند.
اریک آرتور بلر، نویسنده و روزنامه نگاری انگلیسی است که اغلب با نام مستعار جرج اورول شناخته میشود. بیشتر شهرت او مرهون دو رمان «قلعه حیوانات» و نیز رمان «۱۹۸۴» است. نوشتههای او که در نقد مدل حکومت کمونیستی و مدلهای مشابه انقلاب تودهای میباشند برای خوانندگان عام تهیه شده و آثاری تأثیر گذار میباشند.
این دو کتاب بر روی هم بیشتر از هر دو کتاب دیگری از یک نویسنده قرن بیستمی، فروش داشته اند. او همچنین با نقدهای پرشماری که بر کتابها مینوشت، بهترین وقایع نگار فرهنگ و ادب انگلیسی قرن شناخته میشود. وی بیشتر شهرت خود را مدیون دو رمان آخر خود، یعنی «مزرعه حیوانات» («Animal Farm» که با نام «قلعه حیوانات» ترجمه شده است) و نیز رمان «۱۹۸۴»(Nineteen Eighty,Four) است.این دو رمان که به وضوح در نقد مدل کمونیستی حکومت و شیوههای سوسیالیستی اداره کشور تالیف شدهاند، توسط برخی از منتقدین در زمره عالیترین آثار ادبی قرن قرار گرفتهاند...