- موجودی: موجود
- مدل: 183567 - 110/7
- وزن: 0.30kg
راهنمای جامع آمادگی جسمانی بانوان
نویسنده: گیل شرمن , کریستین هایکوک
مترجم: حبیب هنری
ناشر: بوستان
زبان کتاب: فارسی
تعداد صفحه: 141
اندازه کتاب: وزیری - سال انتشار: 1383 - دوره چاپ: 2
مروری بر کتاب
مصور
مولف در این کتاب مخاطبان را با مفاهیم آمادگی جسمانی آشنا کرده همچنین نقش فعالیتهای ورزشی را در مقاطع مختلف زندگی شرح میدهد .وی افزون بر آن، شیوههای مبارزه با فشارهای ناشی از محیط کار و کار در خانه را ذکر نموده رشتههای مختلف ورزشی را معرفی میکند .در بخشی از کتاب صدمات ورزشی بانوان بحث و بررسی شده و درباره روشهای پیشگیری و درمان این صدمات توصیههایی به دست داده میشود .در دیگر صفحات کتاب همراه با تصاویر متعدد شیوه انجام دادن حرکات مختلف بدنی آموزش داده میشود .
آماده سازی صحیح بدنی علاوه بر اینکه باعث توانائی انجام بهتر فعالیت ورزشی و کسب نتایج مطلوب در رقابت ها می گردد. از صدمات و آسیب های جسمانی نیز جلوگیری می نماید. عدم تمرینات کافی و آماده سازی غلط بدنی که باعث عدم هماهنگی لازم عصبی عضلانی، کمی انعطاف پذیری، عدم وجود قدرت و مقاومت کافی در عضلات، تاندون ها و رباط ها و ... می گردد، باعث افزایش میزان آسیب های جسمانی خواهد شد. آمادگی بدنی یا ورزشی را می توان به طرق مختلف طبقه بندی نمود.
آمادگی جسمانی یعنی داشتن قلب، عروق خونی، ریه و عضلات سالمی که فرد بتواند به بهترین نحو، کارها و وظایف محوله اش را انجام داده و با شور و نشاط در فعالیتهای ورزشی و تفریحات سالم شرکت کند. باید توجه داشت این تعریف شامل عامه مردم می شود. اما زمانی که صحبت از بخش ورزشی و ورزشکار در میان باشد،عواملی چون تغذیه مناسب و کافی، نوع کار، میزان استراحت، نداشتن اضطراب و فشارهای عصبی بسیار با اهمیت بوده و نمی توان نقش آنها را در برنامه یک ورزشکار نادیده انگاشت.
حال به بیان فاکتورهای آمادگی جسمانی که شامل 4 فاکتور بوده، می پردازیم و هر چه این فاکتورها در ورزشکاران بالاتر باشد، در بازدهی مهارت های ورزشی آنها تاثیر بسزایی دارد. مهم ترین این فاکتورها، استقامت قلبی و ریوی و یا به عبارت دیگرهمان نام آشنای "توان هوازی" است. یعنی جذب اکسیژن به مقدار کافی جهت فعالیت های طولانی، داشتن قلب قوی جهت رساندن خون کافی در هنگام فعالیت های سنگین و طولانی مدت مثل دوهای بلند (ماراتن) قایقرانی در مسافت های زیاد.