- موجودی: درحال حاضر موجود نمی باشد
- مدل: 188744 - 115/7
- وزن: 0.50kg
دوران بی خبری
نویسنده: رشید کیخسروی
ناشر: آفرینش
زبان کتاب: فارسی
تعداد صفحه: 384
اندازه کتاب: رقعی - سال انتشار: 1369 - دوره چاپ: 1
کیفیت : درحد نو _ نو ؛ لبه جلد پشتی تا خوردگی دارد
مروری بر کتاب
مصور
متن کامل دومین گزارش ؛ کردستان و نیاکان باستانی کردان
این کتاب دومین گزارش از کردستان و نیاکان باستانی است که ضمن بیان اهمیت علم باستان شناسی به شرح حقایق موجود پیرامون ساختمان هگمتانه و زیویه و مکانی که در آن واقع شده اند می پردازد تا شایعات و دروغ های موجود در این زمینه را برملا سازد و تاریخ و ابنیه باستانی مان را از گزند و دسیسه بیگانگان محفوظ دارد.
...سنگ بنای ساختمان هگمتانه را ایرانیان براساس عقیده راسخ خود به ویران کردن و از بیخ و بن در آوردن کلیه کاخ های ظلم و ستم استکبار زمان خود نهاده اند. هر خشت آن را یک ستم دیده ی ایرانی و به ستوه در آمده از نظام جباران روزگار روی هم گذاشته و خاک آن را توتیای چشم ایرانیان و آب آغشته به خاکش خون پاک ستم دیدگان بوده است. هر اطاقی از اطاق هایش کاخ آرزوها و امیال هزاران هزار جورکش زمانه بوده است.
ساختمان هگمتانه در حقیقت به نشانه ی عصیان و اوج طغیان مظلومان علیه ظالمان ساخته شده و ستون های سنگی و چوبی آن خار چشم زورگویان و عظمت و شکوه و جلال و جبروتش نمایانگر زبونی و ذلت ثروتمندان در مقابل خواسته ی به حق فقرا به حساب آمده و همچنین جایگاه پرستش خداوند یکتا نیز بوده است. بنابراین ساختمانی با چنین ویژگی های خاصی حقا بایستی در نهایت عظمت و بزرگی و شایستگی و در قله ی یکی از کوه های مرتفع و در جوار یک غار عظیم که در نزد ایرانیان همواره محل اعتکاف عارفان بوده ساخته می شد.
فهرست
اهمیت علم و دانش باستان شناسی
مشخصات ظاهری ساختمان هگمتانه
هگمتانه در همدان نیست
مشخصات ظاهری ساختمان زیویه
زیویه همان هگمتانه است
انگیزه ساختن بنای هگمتانه
گمنامی ساختمان و شهر باستانی زیویه
کشف یک پدیده علمی یا صنعتی در زیویه
ماجرای تک درخت آبادی قاپلانتو
عکسها و اسناد
ساختن هفت دیوار بر گرداگرد ساختمان هگمتانه
و …