- موجودی: درحال حاضر موجود نمی باشد
- مدل: 183783 - 110/5
- وزن: 0.30kg
درس های تاریخ
نویسنده: ویل دورانت - آریل دورانت
مترجم: احمد بطحایی
ناشر: شرکت سهامی کتابهای جیبی - فرانکلین
زبان کتاب: فارسی
تعداد صفحه: 184
اندازه کتاب: پالتویی لب برگشته - سال انتشار: 1354 - دوره چاپ: 2
کمیاب - کیفیت : درحد نو
مروری بر کتاب
تاریخ تابعی از علم زمین شناسی و بخشی از علم زیستشناسی است اما ویل دورانت تاریخپژوهی را مانند یک صنعت توصیف میکند و آن را بخشی از هنر و فلسفه میداند. انبوه اطلاعات تاریخی همانند کلاف سردرگمی است که تنها هنر میتواند به آن نظم ببخشد. روشنگری و جستجوی حقیقت در تاریخ بخشی از فلسفه و راه رسیدن به کمال است. ویل دورانت معتقد است تاریخ مانند علوم دیگر نسبی است و باید به قواعد و دستورالعملهای آن شک کرد. بخش عمدهی تاریخ حدس و گمان است و بقیه تعصب.
ویل دورانت در کتاب «درسهایی از تاریخ» که در سالهای آخر زندگی خود نوشت، میگوید که تاریخ ملتها را باید با توجه به پدیدههای علمی جدید نوشت. وی نویسنده و تاریخنگار مشهور در پنجم نوامبر سال 1885 میلادی در ماساچوست آمریکا به دنیا آمد. مهمترین اثر ویل دورانت «تاریخ تمدن» نام دارد که در 11 جلد انتشار یافته است و نام این کتابها عبارت است از «مشرقزمین»، «گاهواره زمین»، «یونان باستان»، «قیصر و مسیح»، «عصر ایمان»، «رنسانس»، «اصلاح دینی»، «آغاز عصر خرد»، «عصر لویی چهاردهم»، «عصر ولتر»، «روسو و انقلاب» و «عصر ناپلئون».
وی با اینکه میخواست کشیش شود، اما در دانشگاه بیشتر دانشها از زیستشناسی گرفته تا آموزش و پرورش را تجربه کرد و سرانجام پس از خواندن کتاب «اخلاق» اسپینوزا به سراغ فلسفه رفت، آن را تا دکترا ادامه داد و استاد دانشگاه شد و کتابهای فلسفی زیادی تالیف کرد. به نظر دورانت، همه مردمانی که در طول تاریخ خانه و مجسمه ساختند شعر سراییدهاند هم در شکلگیری تمدن نقش داشتند.