- موجودی: درحال حاضر موجود نمی باشد
- مدل: 170375 - 85/3
- وزن: 0.40kg
درخت و برگ
نویسنده: جی. آر. آر. تالکین
مترجم: مراد فرهاد پور
ناشر: طرح نو
زبان کتاب: فارسی
تعداد صفحه: 160
اندازه کتاب: رقعی - سال انتشار: 1377 - دوره چاپ: 1
مروری بر کتاب
سه داستان تخیلی
کتاب حاضر حاوی سه داستان تخیلی به قلم تالکین است. خواننده که با این کتاب برای اولین بار به سرزمین خیالی تالکین قدم می گذارد بخوبی در میابد محور اصلی اندیشه او نفی و طرد قدرت است. آنچه قهر مانان کوچک او را بر نیروهای اهریمنی پیروز می کردند، سادگی، صداقت و عشق و وفاداری آنان به زندگی است.
اهریمن به دست « ضعیف ترین و ناچیز ترین» نیروها نابود می شود،ریشه اصلی شکست او نیز ضعف و فقر تخیل است ، اهریمن قادر نیست به جهان از چشم دیگران بنگرد و از این رو علی رغم محاسبه گری ها و استفاده از سلاح جادو و حتی زیرکی ، عاقبت شکست می خورد و نیروی جادویش باطل می شود...
نیگل نقاش بود، اما نقاشی نه چندان موفق؛ تا حدودی به این خاطر که مشغلههای بسیار داشت. بیشتر آنها در نظرش جز دردسر چیزی نبودند، ولی آنها را به نحو احسن انجام میداد بهویژه هنگامی که نمیتوانست از سر بازشان کند، و (به عقیدۀ او) متأسفانه وضع اغلب همینطور بود. سرزمین وی قوانین نسبتاً سختی داشت. البته موانع دیگری هم بود؛ مثلاًً گاهی اوقات بهکلی عاطل میماند و هیچ کاری نمیکرد.
دیگر آنکه به نوعی دلرحمی دچار بود. میدانید منظور چه نوع دلرحمیای است. این احساس غالباً به جای آنکه او را به انجام کاری وادارد، ناراحتش میکرد، و حتی هنگامی که سرش به کاری گرم میشد هم از غرولند کردن و خشمگین شدن و ناسزا گفتن (بیشتر به خودش) دست برنمیداشت.
با این همه همین دلرحمی او را وادار میکرد تا برای همسایۀ لنگش آقای پریش خردهکاریهای بسیاری انجام دهد، البته اگر میآمدند و از او کمک میخواستند. نیگل گهگاه حتی به مردمان دیگر از جاهای دورتر هم کمک میکرد. هرازچندگاهی نیز به یاد سفرش میافتاد و به طریقی بینتیجه شروع میکرد به جمعآوری برخی از چیزها؛ در چنین مواقعی دیگر چندان به نقاشی نمیپرداخت.
فهرست
برگ اثر نیگل
آهنگر و ستاره جادو
زارع و اژدها