- موجودی: درحال حاضر موجود نمی باشد
- مدل: 193701 - 111/7
- وزن: 0.30kg
درباره مفهوم انجیل ها
نویسنده: کری ولف
مترجم: محمد قاضی
ناشر: فرهنگ
زبان کتاب: فارسی
تعداد صفحه: 212
اندازه کتاب: رقعی سلفون - سال انتشار: 1349 - دوره چاپ: 2
کمیاب - کیفیت : نو
مروری بر کتاب
به هر حال این اناجیل کلام الهی نیستند. آنها تاریخ حیات مسیح هستند که به وسیله انسان های عادی نوشته شده اند. آنها مسیح را به چشم خود ندیده و به استناد تاریخ شفاهی سیره مسیح را ثبت کرده اند. البته کلیسا زمانی سعی داشته است ثابت کند نویسندگان این اناجیل آنچه را نوشته اند، شاهد بوده اند. لکن تاریخدانان با تمسک به خطاهای زیادی که در این اناجیل وجود دارد، به راحتی نشان داده اند که نویسندگان اناجیل با محیط جغرافیایی و فرهنگ زادگاه و منطقه غعالیت مسیح آشنا نبوده اند.
دریا دانستن دریاچه ای کوچک، جهل به محل شهرها، نام نبردن از میوه معروفی چون زیتون و درخت دانستن گیاه کوچک خردل، نام بردن از گرگ که در آن منطقه دیده نمی شود و یاد کردن از گلههای خوک که یهود آن را حرام میدانستند، برخی از شواهدی است که در مجموع عدم آشنایی نویسندگان اناجیل را با محیط جغرافیایی فلسطین نشان میدهد...
مذهب مسیح با اصرار و ابرام تمام تأکید می کرد که فرقی بین یونانی و یهود نیست و همه اقوام در نظر خداوند برابرند و همین خود باعث گردید که آنرا به عنوان مذهب مشترک امپراطوری روم بپذیرند .کابانلاس ژنرال فاشیست می گفت که ملت اسپانیا برای باز خرید گناهان جمهوری خواهان باید دوازده سال نماز بخوانند و روزه بگیرند...
کتاب درباره انجیلها از نظر تحقیق و تتبعی که نویسنده دانشمند آن(کری ولف) از دیدگاه تاریخ در کتابهای مقدس مسیحی و در آیین مسیح بعمل آورده است اثری است بسیار جالب و آموزنده که این جانب چاپ و انتشار آن را خدمتی به فرهنگ و جامعه ایرانی می دانم. و به این خدمت مباهات می کنم.
در این کتاب تناقضاتی که در هر یک از انجیلهای چهارگانه وجود دارد و اختلافاتی که هر چهار انجیل با هم دارند و اضافات و ملحقاتی که در طی قرون و اعصار در آنها وارد شده و دهل و تصرفاتی که در آنها بعمل آمده است، و نیز از تاریخچه پیدایش مذهب مسیح در جامعه برده داری روم قدیم و از اشاعه این مذهب در میان جوامع مختلف رومی به تفصیل و به طرزی بدیع سخن به میان آمده است.
در این اثر می خوانیم که بردگان و ستمکشان چون از جور و بیداد برده داران رومی سخت بجان آمده بودند و با وجود قیامهای خونینی که یک بار در سیسیل، در یک قرن و نیم قبل از میلاد و یک بار در روم به سرداری اسپارتاکوس علیه برده داران کردند مغلوب و منکوب شدند و نتوانستند یوغ بردگی را بشکنند مایوس و دلمرده چشم به راه ظهور یک منجی آسمانی دوختند و برای تسکین و تسلای دل ماتمزده خود طریقی بهتر از گرویدن به دین مسیح نیافتند.
آیین مسیح با تعالیم اخلاقی خود مبنی بر صبر و بردباری و تحمل شداید و بدوا دین بردگان و مستمندان و ستمدیدگان بود لیکن بعدها با تعابیر و تفاسیر کشدار و دو پهلویی که از احکام آن کردند حربه ای مفید در دست برده داران و ستمگران برای کوبیدن و آرام کردن بردگان و ستمکشان نافرمان شد و آن خلوص و صفای نخستین خود را از دست داد.
براثر این دگرگونی که در آیین مسیح پدید آمد روحانیون مسیحی نیز به موازات شکلی که این دین نوظهور بخود می گرفت تغییر ماهیت دادند و از پدران مهربان و غمخواری که بودند تبدیل به سالوسان و ریاکارو دژخیمان بیرحم و طماع اجتماع شدند و به آزار و اذیت و غارت بندگان خدا از مسیحی و غیر مسیحی پرداختند. صفحات تاریخ پر از فجایعی است که پیشوایان ظاهر الصلاح مذهب نسبت به جوامع مسیحی و علی الخصوص نسبت به مسلمانان کردند.
جنگهای صلیبی که در ظاهر فریبنده دفاع از بیت المقدس مدفن عیسی براه افتاد یکی از اوراق ننگین و تاثر انگیز تاریخ بشریت است. میلیونها انسان زحمتکش اروپایی به اغوای تعالیم گمراه کننده این روحانیون مسیحی و دستگاه عوامفریب پاپ رو به سوی کشورهای مشرق زمین بحرکت در آمدند و در لوای آن عذر بدتر از گناه به کشتار و یغمای مسلمانان مصر و سوریه و آسیای صغیر و فلسطین پرداختند و در حقیقت مقاصد شوم جهانگشایی و تجاوز فئودالهای اروپایی و دستگاه روحانیت مسیحی را که خود از بزرگترین قدرتهای فئودالی و بورژوایی اروپایی شده بود با نام ظاهر الصلاح دین عملی کردند...