- موجودی: درحال حاضر موجود نمی باشد
- مدل: 201029 - 101/3
- وزن: 0.40kg
درآمدی بر تاریخ تمدن
نویسنده: ویل دورانت
مترجم: گروه مترجمین
ناشر: سازمان انتشارات و آموزش انقلاب اسلامی
زبان کتاب: فارسی
تعداد صفحه: 280
اندازه کتاب: وزیری گالینگور روگشدار - سال انتشار: 1372 - دوره چاپ: 3
کمیاب - کیفیت : نو ؛ روکش کتاب زدگی مختصری دارد
مروری بر کتاب
درس های تاریخ
مهمترین اثر ویل دورانت تاریخ تمدن، مجموعه کتابی ۱۱ جلدی است که با همکاری آریل دورانت، همسرش نوشتهاست. وی در این کتاب توانستهاست با استفاده از آثار مورخان دیگر -از هرودوت تا آرنولد توینبی- که از ابتدای تاریخ مکتوب بشر تا کنون زیستهاند، مکتب نوینی از تاریخنگاری را بوجود آورد. این مجموعه ناتمام است.
دورانت میخواست نگارش آن را تا تاریخ معاصر غرب (تا سال ۱۹۳۳) ادامه دهند اما با مرگ هر دو، مجموعه تاریخ تمدن فقط تا جلد یازدهم که اختصاص به دوران ناپلئون دارد پیش رفت.
... مدت مدیدی است که من به این عقیده رسیدهام که طریقه نوشتن تاریخ به شکل قسمتهای مجزا از یکدیگر، که من آن را ترتیب طولی نام میدهم (مانند تاریخ اقتصادی، تاریخ سیاسی، تاریخ مذهبی، تاریخ فلسفه، تاریخ ادبیات، تاریخ علوم، تاریخ موسیقی، و تاریخ هنر) حق وحدت زندگانی بشری را ادا نمیکند، و تاریخ در عین حال که به صورت طولی نوشته میشود باید متفرعاتی هم داشته باشد، و جنبه ترکیبی و تحلیلی هر دو باید مراعات شود؛ تاریخ وقتی به صورت کمال مطلوب نزدیک خواهد شد که مورخ، برای هر دوره تاریخی، صورت کاملی از سازمانها و حوادث و طرق زندگی را که از مجموع آنها فرهنگ یک ملت ساخته میشود رسم کند...
«تمدن هم اشتراک مساعی است و هم رقابت، بنابراین چه بهتر که هر ملتی دارای فرهنگ، دولت، اقتصاد، لباس و آوازهای مخصوص خود باشد.»
ویل دورانت میگفت: «تمدن رودی است با دو ساحل» و چنین میاندیشید که بیشتر تاریخنگاران تنها به خود رود توجه دارند «که گاه به دست آنها که میکشند و میدزدند و غوغا میکنند، پُر از خون شده است».
دورانت، اما، تلاش فرهنگی خود را در مجموعه عظیم تاریخ تمدن وقف نوشتن حوادثی کرد که در دو ساحل رود اتفاق افتاده و میافتد _ جایی که، به قول او ، «مردمان گمنام خانه میسازند، عشق میورزند، کودک میپرورند، آواز میخوانند، شعر میگویند، و مجسمه میسازند.»