دسته بندی کتاب ها
سبد خرید شما

در پیشگاه استادان اک

در پیشگاه استادان اک

نویسنده: فیل موری میتسو
مترجم: مهیار جلالیانی
ناشر: دنیای کتاب
زبان کتاب: فارسی
تعداد صفحه: 361
اندازه کتاب: رقعی - سال انتشار: 1377 - دوره چاپ: 1

کمیاب - کیفیت : نو ؛ جلد کتاب خاک گرفتگی دارد

 

مروری بر کتاب

اث‍ر ب‍ی‌ه‍م‍ت‍ای‌ دی‍گ‍ری‌ از اک‍ن‍ک‍ار، ت‍ج‍رب‍ی‍ات‍ی‌ واق‍ع‍ی‌ ب‍ا اس‍ت‍ادان‌ م‍ع‍ن‍وی‌ در ق‍رن‌ ب‍ی‍س‍ت‍م‌

این کتاب یکی از آثار بی نظیر است که در آن نقش استاد زنده حق در حیات بصورت کامل بیان گردیده است. نویسنده این کتاب را که حاصل تجارب خود با استادان اک زیادی چون : شمس تبریزی، مولوی ، سقراط و ... می باشد را نوشته است. این کتاب ماهیت فوق العاده دانش باستانی سفر روح را برای خواننده نمایان می سازد.

در این کتاب، نگارنده درباره سلسله‌ای از آموزگاران معنوی که به استادان اک شهرت دارند اطلاعاتی به دست می‌دهد .از جمله این استادان عبارت‌اند از :شمس تبریزی، فیثاغورث، مولانا جلال‌الدین رومی، زرتشت و سقراط .وی پاره‌ای از فنون سفر روح را تشریح کرده، همچنین نکاتی درباره استاد ((اک دایاکا)) بیان نموده است.

اکنکار جنبش نوپدید دینی است که درسال ۱۹۶۵ در ایالات متحده بنیان گذاشته شد. این جنبش بر ممارست معنوی که ممارست کنندگان را به تجربه آنچه پیروانش «نور و صوت الهی» می‌نامند، قادر می‌سازد. تجربه شخصی از این نور و صوت معنوی (شاید) هدف اولیه این روش می‌باشد؛ و ادعا می‌کند که مسیر درونی شخصی، منحصربه‌فرد و فردی را به سوی فهم خود به عنوان روح و توسعه آگاهی بالاتر «هوشیاری» و خدا را فراهم می‌کند.

براساس واژگان‌شناسی اکنکارتوکی پا تو، اصطلاح اکنکار به معنی «همکاری با خدا» می‌باشد.این احتمال وجود دارد که از کلمهٔ پنجابی اکنکار (Ekankār) یا اک اونکار (Ik Oankār)، کلمه‌ای که برای اولین بار در شری گورو گرانت صاحب و یکی از نام‌های خداوند در دین سیک گرفته شده‌است. کلمه اک یا ایک عدد یک در هندی، اردو و پنجابی(از ایکا سانسکریت) است.

اکنکار از اکُنکار یا اک اونکار (سانسکریت اکا اومکآرا)، نامی برای خداوند گرفته شده که توسط گورو نانک بکار برده شده و اولین کلمه از مانترای مول (Mūl Mantra) که هر روز توسط سیک‌ها خوانده می‌شود می‌باشد. در الفبای گورموخی نوشته شده، یکی از دو نماد دین سیک است و به صورت نوشته یا رسم شده آن را می‌توان در کالاهای مربوط به سیک، وسایل نقلیه و همه عمارت‌های سیک و معابد گوردوارا (Gurdwāra) یافت. 

نوشتن نظر

لطفا برای ثبت نظر وارد حساب خود شده یا ثبت نام نمایید.

کتاب مورد نظر در حال حاضر موجود نیست . اطلاعات خود را وارد فرم زیر نمایید تا زمانی که کتاب موجود شد به شما اطلاع داده شود

نام
ایمیل
موبایل
توضیحات