- موجودی: درحال حاضر موجود نمی باشد
- مدل: 158090 - 59/4
- وزن: 0.30kg
در سنگر آزادی
نویسنده: فریدریش فون هایک
مترجم: عزت الله فولادوند
ناشر: ماهی
زبان کتاب: فارسی
تعداد صفحه: 252
اندازه کتاب: رقعی - سال انتشار: 1390 - دوره چاپ: 1
مروری بر کتاب
کتاب حاضر، حاوی گزیدهای از مقالهها و دو کتاب «راه بندگی» و «بنیان آزادی»«فریدریش فون هایک» است. در این کتاب با شرح مباحثی چون کاربرد شناخت در جامعه، اقسام خردگرایی، نظم انتزاعی و تأثیر آن در جامعه، سرانجام دموکراسی در جهان امروز و رابطه سوسیالیسم و علم تلاش شده است جنبههای گوناگون اندیشة «هایک» دربارة سیاست اقتصادی و اجتماعی و نیز حق آزادی در جامعه تبیین شود. شایان ذکر است در صفحات آغازین کتاب شرح حالی کوتاه از فون هایک آورده شده است.
مقام رهبری مکتب اقتصادی اتریش از دههی 1930 به بعد به فریدریش فون هایک و دیگر اقتصاددان اتریشی، لودویک فون میزس، تعلق داشت. هایک یکی از ژرفاندیشترین مدافعان آزادی فردی و اقتصادی دردو قرن گذشته بود. در سنگر آزادی گزیدهای از نوشتههای این اقتصاددان و فیلسوف سیاسی برجستهی قرن بیستم است. سه قسمت از این کتاب فصلهایی منتخب از دو کتاب معروف هایک، راه بندگی و بنیان آزادی، است، بقیه مقالاتی مستقل است.
عزتالله فولادوند، مترجم کتاب، در گزینش این نوشتهها کوشیده است که تا حد امکان گستره و جنبههای گوناگون اندیشهی بدیع و پربار هایک و شهامت وی در گفتار به خوانندگان نمایان گردد. فولادوند همچنین شرحی بر آثار و اندیشههای هایک نوشته و به کتاب افزوده است.
عزتالله فولادوند در 1314 در شهر اصفهان به دنیا آمد. پدرش قاضی دادگستری بود. او پس از گذراندن تحصیلات پایه در تهران، ابتدا برای ادامهی تحصیل به انگلستان رفت، اما به علت برخی مشکلات دوباره به ایران بازگشت و دورهی دبیرستان را به پایان رساند. سپس به پاریس رفت و دو سال در رشتهی پزشکی تحصیل کرد. پس از مطالعهی کتابِ مسائل فلسفه اثر برتراند راسل پزشکی را رها کرد و برای تحصیلِ فلسفه عازم امریکا شد و دورههای کارشناسی و کارشناسی ارشد و دکترای فلسفه را در دانشگاه کلمبیا گذراند. از اساتید او میتوان به آرتور دانتو، رابرت کامینگ و سیدنی مورگن بسر اشاره کرد.