- موجودی: درحال حاضر موجود نمی باشد
- مدل: 188005 - 119/4
- وزن: 1.00kg
در جستجوی مصلحت ؛ کارنامه و خاطرات هاشمی رفسنجانی سال 1377
نویسنده: اکبر هاشمی رفسنجانی
به کوشش: فائزه هاشمی
ناشر: نشر معارف انقلاب
زبان کتاب: فارسی
تعداد صفحه: 840
اندازه کتاب: وزیری سلفون - سال انتشار: 1400 - دوره چاپ: 1
کیفیت : نو ؛ مهر دارد
مروری بر کتاب
مصور
روزانهنویسی جناب آقای هاشمیرفسنجانی به عنوان اقدامی ارزشمند و ماندگار هرچه به سالهایی که وی در آن نقش محوریتری در مدیریت کلان کشور داشته نزدیکتر میشود، از روایتگری صرف تاریخ انقلاب اسلامی فاصله میگیرد و تبیین و توجیه گرایشها و عملکردهای فرد محور را نیز شامل میشود. به تبع چنین تغییر رویکرد هرچند جزئی مزیت بارز نگارش خاطرات در زمان وقوع، در مقام تدوین و بازنگریهای بعدی تا حدی تحت الشعاع قرار میگیرد.
از مواردی که این مجموعه را از دیگر مجلدهای "کارنامه و خاطرات هاشمی رفسنجانی" متمایز می کند، فراغت وی از مقام و برنامه های رسمی در منصب ریاست جمهوری و قرار گرفتن در شورای تشخیص مصلحت نظام بود که فرصت بیشتر و مناسب تری را برای توجه به جزییات و ثبت و ضبط آن ها در خاطرات روزانه، در اختیار وی قرار داد. علاوه بر دقت به جزییات وقایع، از ویژگی های دیگری که در کتاب "در جستجوی مصلحت" از آیت الله "اکبر هاشمی رفسنجانی" به چشم می خورد، رویکرد تجزیه و تحلیلی است که در مواجهه رویدادها به کار گرفته شده است.
آیت الله "اکبر هاشمی رفسنجانی" با قرار گرفتن در کرسی مجمع تشخیص مصلحت نظام، جایگاه مناسبی را برای پایش عملکرد فعالان اجرایی در کشور به دست آورد و این اتفاق، فرصتی برای او بود تا بتواند از دیدگاه فردی خارج از میدان اجرا و عمل نیز به فعالیت کنشگران بنگرد و آن ها را تحلیل کند. "در جستجوی مصلحت" نیز از همان سبک نگارشی ساده و روان برخوردار است و آیت الله "اکبر هاشمی رفسنجانی" ضمن توضیح پیرامون چگونگی گذران اوقات روزمره، مهم ترین وقایع روز را در خاطرات خود ثبت نموده است.
سردار سلیمانی، فرمانده نیروی قدس سپاه آمد و گزارش وضع افغانستان را داد. تا دو روز قبل از سقوط مزار شریف در آنجا بوده و با دید خوب نظامی که دارد بهترین تحلیل را از وضع افغانستان ارائه داد.
...عصر آقای (منوچهر) نوذری آمد. هنرمند صداوسیما و برگزار کننده (برنامه) مسابقه هفته است. گله داشت از آقای (احمد) پورنجاتی (معاون سیما) که به خاطر گزارش واهی، او را ممنوع التصویر کرده و بعد از کشف غلط بودن گزارش، جبران نکرده و نیز از جو پلیسی و سوء ظن نسبت به هنرمندان قدیمی در صداوسیما که اخیرا تشدید شده است، شاکی بود.