- موجودی: موجود
- مدل: 193283 - 121/3
- وزن: 1.00kg
خوشه های خشم
نویسنده: جان اشتاین بک
مترجم: عبدالرحیم احمدی , شاهرخ مسکوب
ناشر: امیر کبیر
زبان کتاب: فارسی
تعداد صفحه: 624
اندازه کتاب: رقعی سلفون بدرقه شطرنجی - سال انتشار: 1343 - دوره چاپ: 3
کمیاب - کیفیت : درحد نو _ نو
مروری بر کتاب
رمان خوشه های خشم، اثر جان اشتاین بک و برنده ی جایزه ی پولیتزر، روایت گر جریانات رکود بزرگ اقتصادی و مهاجرت های ناشی از طوفان های بزرگ داست بول در دهه ی 1930 است و داستان خانواده ای کشاورز و اهل اوکلاهاما، به نام خانواده ی جود که از موطن خود دور افتاده و مجبور به سفر به غرب و کالیفرنبا شده اند را پی می گیرد.
از دل رنج ها و محنت های این خانواده و برخورد های مکررشان با واقعیت تلخ دوگانگی و عدم اتحاد کشورشان، داستانی شکل می گیرد که بسیار انسانی و باورپذیر و در عین حال شگرف و وسیع است؛ قصه ای با دید اخلاقی و پرداخت به جزئیات و در عین حال صاف و بدون پرده، حکایتی تراژیک ولی درنهایت، تکان دهنده و امیدبخش.
این رمان، تصویری است از کشمکش میان قدرتمندان و مفلوکان، از عکس العمل یک مرد در برابر بی عدالتی و از مقاومت و ایستادگی یک زن دربرابر سختی ها. رمان خوشه های خشم، به مشکلات و سختی های دوره ی رکود بزرگ اقتصادی و ماهیت برابری و عدالت در آمریکا می پردازد. این رمان بسیار قدرتمند از اشتاین بک، با روایت درگیرکننده، باشکوه و واقع گرایانه ی خود، آمریکایی ترین اثر در بین آثار کلاسیک آمریکا در نظر گرفته می شود.
آخرین باران ها بر سرزمین سرخ و پاره یی از سرزمین خاکستری رنگ اوکلاهما آرام فرو ریخت، ولی زمین ترک خورده را نشکافت.گاوآهن ها شیارهای جویبارها را از همه سو بریدند و دریدند.
با آخرین باران ها ذرت ها به سرعت سر برآوردند و انبوهی از علف های خودرو هر دو سوی جاده را فرش کردند، آن چنان که زمین های خاکستری و زمین های سرخ تیره، اندک اندک زیر پوششی سبز نهان شدند.در اواخر ماه مه رنگ از رخسار آسمان پرید و ابرهایی که از بهار تا آن هنگام، دیرگاهی بود و در آن بالاها آرمیده بودند، پراکنده شدند.
این رمان در محکومیت بیعدالتی و روایت سفر طولانی یک خانواده تنگدست آمریکایی است که به امید زندگی بهتر از ایالت اوکلاهما به کالیفرنیا مهاجرت میکنند اما اوضاع آنگونه که آنها پیشبینی میکنند پیش نمیرود. اتفاقات این رمان در دهه چهل میلادی روی میدهد.
جان اشتاین بک این رمان را در سال ۱۹۳۹ منتشر کرد.وی برای نگارش این رمان برنده جایزه پولیتزر شد. این رمان هم اکنون جزو چهل اثر کلاسیک سده بیستم بهشمار میآید.