- موجودی: موجود
- مدل: 199998 - 118/2
- وزن: 0.40kg
خرمگس
نویسنده: اتل لیلیان وینیچ
مترجم: حمید کمازان
ناشر: عارف
زبان کتاب: فارسی
تعداد صفحه: 349
اندازه کتاب: رقعی - سال انتشار: 1362 - دوره چاپ: 3
کمیاب - کیفیت : در حد نو ؛ صفحه اول و لبه بیرونی کتاب نوشته دارد
مروری بر کتاب
رستگاری تان را جاودانه در آغوش بگیرید، از ثمره اش بهره ببرید! من آن را همچون استخوانی که جلوی سگ های گرسنه ی خیابانی می اندازند، به سوی شما افکندم! دیگر از بهای غذایی که می خورید نگران نباشید، بیایید شکم تان را از گوشت تن پسرم پر کنید! ای بربرهای آدم خوار، ای خون آشامان مرده خوار! اینک از گوشت تن پاره ی جگر من بخورید! خون گرم و جوشان قلب جگرگوشه ی من، خونی را که به خاطر شما ریخته شد، بنوشید.
آن را سر بکشید، بلیسید و لب های تان را با آن سرخ کنید. هم چون کرکس های مرده خوار، گوشت را از کف یکدیگر بربایید، بر سر آن با هم بجنگید و سرانجام آن را حریصانه ببلعید؛ ولی دیگر مرا شکنجه نکنید. به این تنی که به خاطر شما قربانی شده بنگرید، قطعه قطعه و خون چکان ... هنوز قلبش از زندگی رنج آور می تپد، از این احتضار جگرسوز می لرزد؛ بیایید مسیحیان، این را بنگرید و بخورید!...
وینیچ در این کتاب سیمای انسانهایی را مجسم کردهاست که برای کسب آزادی , استقلال و حقوق اجتماعی خود دست به مبارزه میزنند و در این راه از مرگ نیز هراسی ندارند.«عشق» در این کتاب مقامی ارجمند دارد. نقش اصلی این کتاب آرتور برتن است که یک انگلیسی مقیم در ایتالیا در زمان سلطه اطریشیها بر این کشور است ، او پس از شکست عشقی خود دست به یک ماجراجویی بزرگ میزند و بعدها دوباره به ایتالیا بازمی گردد و در یک گروه انقلابی به کار مشغول میشود.
آرتور برتون ، یک کاتولیک انگلیسی ، برای آنکه بیاموزد چگونه کشیش شود به ایتالیا سفر می کند. او در حین سفرش ایده های رادیکالی را کشف می کند ، از کاتولیک چشم پوشی کرده و ایتالیا را ترک می کند. در حالی که مدتی را در دوری سپری می کند ، سختی های زیادی را متحمل می شود ، اما با شور و حرارتی انقلابی دوباره برمی گردد. او روزنامه نگار می شود ، و در مجلات، طنز درخشان خود را با نام مستعار خرمگس منتشر می کند.
او تحت این مطالب که درمجلات چاپ می کند ایده های رادیکال خود را نیز تبیین می کند. مقامات محلی بزودی در صدد دستگیری وی برمی آیند. جما ، معشوق او و پادره مونتانلی ، کشیش وی ، از طریق روابط تراژیک خود با شخصیت اصلی یعنی آرتور ، اشکال مختلفی از عشق را نشان می دهند: مذهبی ، عاشقانه و خانوادگی. داستان خرمگس این احساسات را با تجربه های آرتور به عنوان یک انقلابی مقایسه می کند ، به ویژه رابطه بین احساسات مذهبی و انقلابی. بسیاری شخصیت خرمگس را با مسیح مقایسه کرده اند.
خرمگس رمانی جذاب و تاثر برانگیز است که در عین حال که به توصیف احساسات آدمی و روابط آدم ها با یکدیگر می پردازد تمرکزش را بر مسائل سیاسی و اجتماعی دهه های 30 و 40 قرن نوزدهم در ایتالیا می گذارد و همچنین از پرداختن به مسائل فلسفی و اعتقادی نیز غافل نمی شود.رمان تصویر دقیقی از فعالیت های سازمان ایتالیای جوان به دست می دهد. مان رمان مربوط است به زمان شکست خوردن ناپلئون و تقسیم ایتالیا به هشت کشور جداگانه.