- موجودی: درحال حاضر موجود نمی باشد
- مدل: 156301 - 90/4
- وزن: 0.20kg
خدایان عشق اشک میریزند
نویسنده: گروه نویسندگان
مترجم: علی اکبر کسمائی
ناشر: اغشاری
زبان کتاب: فارسی
تعداد صفحه: 170
اندازه کتاب: جیبی - سال انتشار: ?133 - دوره چاپ : 1
کمیاب - کیفیت : درحد نو
مروری بر کتاب
مصور
داستان هایی کوتاه از ثمره عشق در زندگی واقعی نویسندگان و فلاسفه بزرگ جهان
کسمایی در شمار قدیمیترین روزنامهنگاران قرار دارد. او مدتی سردبیر مجلات صبا و وحید بود و سرانجام در روزنامه اطلاعات به قلم فرسایی پرداخت و این همکاری، ۵۰ سال به طول انجامید. کسمایی به زبانهای فرانسوی، انگلیسی و عربی مسلط بود و افزون بر تألیفاتش، تعدادی کتاب را نیز ترجمه کرده است. عشق بزرگان، بالتازار، خدایان عشق اشک میریزند، دنبال زن، روانشناسی در خدمت بشر، گلهای وحشی، مرد خون آشام، احوال و آثار فرانکلین، از چند نویسنده بزرگ دنیا، پریچهرگان تاریخ، جهنم دره، علل شکست آلمان، جاسوس انگلیسی، قرن دیوانه، بحران تمدن فرهنگ و نادانیهای دوران دانش از جمله آثار وی در ترجمه و تالیف به شمار میروند. او مدتی نیز نمایندگی و نویسندگی روزنامه اطلاعات را در مصر بر عهده گرفت.
کسمایی از پایه گذاران مجله اطلاعات هفتگی بود و در طول خدمت مطبوعاتی خود با روزنامهها و مجلهها به عنوان نویسنده و منتقد همکاری داشت. مدتها نیز برنامههای مختلف رادیو ایران از جمله برنامه جوانان را اداره میکرد. افزون بر آن، چندی رییس اداره انتشارات هواپیمایی ملی و پس از آن رایزن مطبوعاتی ایران در قاهره بود. در ۱۳۲۲ خورشیدی به سبب تألیف کتاب آئین کامیابی به عنوان بهترین کتاب سال به دریافت جایزه سلطنتی نایل آمد. از دیگر تألیفات کسمایی می توان به جهنم دره، نیشخندهای آناتول فرانس و داستانهایی از لابهلای تاریخ اشاره کرد. مبنای تدوین کتاب داستانهایی از لابهلای تاریخ، تقدم تاریخ ایران و خاور زمین بر تاریخ باختر زمین است.
کسمایی در این اثر کوشیده تا داستانهای هریک از این ۲ بخش را براساس تقدم و تاخر تاریخی و زمان وقوع آنها به تصویر بکشد. بنابراین داستانهای هر بخش از این کتاب از دیرینهترین روزگاران آغاز میشود و به تدریج به دوران نوین میرسد. بدیهی است در این تدوین، حقایق تاریخی تا حد ممکن در نظر گرفته شده است. داستانهایی که در کتاب از لابهلای تاریخ گردآمده از منابع گوناگون اما موثق عربی و غربی به قلم نویسندگان و پژوهندگانی که در عرصه کاوش در تاریخ به قصد عبرتآموزی فعال بودهاند، ترجمه یا اقتباس و در طول نیمی از عمر نویسنده این سطور فراهم و هریک یا چندی از آنها در نشریات آن سالها درج شده است و یادگاری از کوششهای روزنامهنگاریِ روزگار جوانی این نویسنده به شمار میآید.
کتاب قرن دیوانه نیز سلسله مقالاتی محسوب میشود که در مجله فردوسی چاپ شده و این مقالات شاید نوعی دفاع از حق انسانی در برابر تجاوز فناوری یا ادعانامهای علیه تکنوکراتهایی است که تصور میکنند، تمدن تولید و مصرف، انسان اقتصادی را به سرمنزل خوشبختی میرساند.
این کتاب نمایشگر واپس ماندگی درونی دنیای به ظاهر پیشرفته علم و تکنیک است در حالی که در باطن بیبهره از جنبههای عاطفی و انسانی است و بهخوبی نشان میدهد که انسان با گسترش علوم طبیعی چگونه در شناخت جهان پیشرفتهایی کرده اما در شناخت خود همچنان وامانده است. در واقع مؤلف سعی دارد تا نارسایی علم و عقل را در ایجاد خوشبختی برای انسان و لزوم وجود عشق و ایمان را در رساندن آدمی به سعادت حقیقی و رستگاری راستین بیان کند.
فهرست
عشق در زندگی :
نیچه
ولتر
دوما
دیکنز
بالزاک
موپاسان
پوشکین
گورکی
و...