- موجودی: درحال حاضر موجود نمی باشد
- مدل: 182244 - 112/3
- وزن: 0.90kg
خداشناسی از ابراهیم تاکنون
نویسنده: کرن آرمسترانگ
مترجم: محسن سپهر
ناشر: نشر مرکز
زبان کتاب: فارسی
تعداد صفحه: 510
اندازه کتاب: وزیری سلفون - سال انتشار: 1383 - دوره چاپ: 1
کیفیت : نو ؛ صفحه اول کتاب پارگی مختصری دارد
مروری بر کتاب
دین یهود ، مسیحیت و اسلام
چرا خدا وجود دارد؟
چگونه سه دین توحیدی مسلط - یهودیت، مسیحیت و اسلام - مفهوم خدا را شکل داده و تغییر داده اند؟
این ادیان چگونه بر یکدیگر تأثیر گذاشته اند؟
در این کتاب هوشمندانه و خیرهکننده، کارن آرمسترانگ، یکی از برجستهترین مفسران بریتانیایی در امور مذهبی، تاریخچه ی درک و تجربه ی مردان و زنان از خدا را از زمان ابراهیم تا امروز ترسیم میکند. داستان حماسی با تبدیل تدریجی یهودیان از بت پرستی در بابل به یکتاپرستی واقعی آغاز می شود - مفهومی که قبلا در جهان ناشناخته بود.
مسیحیت و اسلام هر دو بر اساس این ایده ی انقلابی برخاستند، اما این ادیان «خدای یگانه» را برای مطابقت با نیازهای اجتماعی و سیاسی پیروان خود از نو ساختند. کارن آرمسترانگ از فلسفه ی کلاسیک و عرفان قرون وسطایی گرفته تا اصلاحات، معجزه تقریبا تقطیر تاریخ فکری توحید را در یک جلد فوق العاده خواندنی انجام می دهد.
بچه که بودم اعتقادات دینی پروپا قرصی داشتم ولی به خدا ایمان چندانی نداشتم. فرق است میان اعتقاد به قضایایی چند و ایمان که ما را وا میدارد خود را با دل و جان به آن قضیهها بسپاریم. من بی شک وجود خدا را باور داشتم، همچنین وجود مسیح در عشاء ربانی، تأثیر نان و شراب مقدس، امکان دچار آمدن به لعنت ابدی و واقعیت برزخ را.
اما، راستش، باور به این عقاید دینی، که از ماهیت واقعیت غایی سخن میگفتند چندان اطمینانی به من نمیدادند که زندگی بر روی زمین خوب و یا با معنی باشد در کودکی مذهب کاتولیک برایم ترسناک بود من نیز چون استیفن در تصویر یک هنرمند در جوانی، اثر جیمز جویس، از مواعظ مربوط به آتش دوزخ سهمی داشتم و به آنها گوش میسپردم...
نویسنده این کتاب از برجسته ترین صاحبنظران دین در جهان انگلیس زبان است و این کتاب او که برایش شهرت جهانی بسیاری به همراه آورد به بیش از شانزده زبان زنده ی دنیا ترجمه شده است و برخی از کتابهای دیگر او نیز با اقبالی همین سان چشمگیر مواجه بوده است. او گرچه خود مسیحی و مدتی راهبه بوده است. اما روی هم رفته می کوشد صرفا به صورت یک پژوهشگر به دین ها بنگرد و وجوه اشتراک و افتراق ادیان را به گونه ای محققانه آشکار سازد.