- موجودی: موجود
- مدل: 195108 - 66/5
- وزن: 0.40kg
خاطرات یک دختر جوان
نویسنده: آن فرانک
مترجم: شیوا رویگریان
ناشر: میلاد
زبان کتاب: فارسی
تعداد صفحه: 316
اندازه کتاب: رقعی - سال انتشار: 1372 - دوره چاپ: 2
کیفیت : در حد نو ~ نو
مروری بر کتاب
کتاب خاطرات یک دختر جوان، دفتری است از خاطرات روزانهی یکی از قربانیان هولوکاست، که در دو سال زندگی مخفیانهاش در یک اتاقک زیرشیروانی٬ به زبان هلندی نوشته و سپس توسط تنها بازماندهی خانواده یعنی پدر آن فرانک جمعآوری و منتشر شد.
خاطرات یک دختر جوان ، در ردیف خاطرات تاریخی قرار دارد و تاکنون برگزیدهی چندین فهرست از بهترین کتابهای قرن بیستم و جایزهی پولیتزر قرار گرفته و به بیش از 60 زبان ترجمه شده است. تا امروز فیلمها و سریالهای گوناگون و روایات مختلفی بر اساس این کتاب معروف تهیه شده است.
آن فرانک از 12 ژوئن 1942 تا اوت 1944، خاطرات خود را ثبت کرده است. در آغاز، ثبت خاطراتش صرفاً جنبهی شخصی داشت. یکی از روزهای سال 1944، یکی از اعضای حکومت در تبعید هلند، از رادیوی برون مرزی لندن اعلام کرد که در نظر دارد پس از پایان جنگ گزارشهایی را که شاهدان عینی از رنجهای مردم هلند در طول دورهی اشغال آلمانیها تهیه کردهاند، جمعآوری کند تا در دسترس عموم قرار گیرد؛ به عنوان مثال از نامهها و خاطرات روزانه نام برد.
در این خودزندگی نامه ی تأثیرگذار می توانیم با واقعی ترین و انسانی ترین وجوه دختری آشنا شویم که پیرامونش به جهنمی کابوس وار تبدیل شده است؛ دختری نوجوان که بسیار صادق و شکننده است و به زندگی عشق می ورزد. او از درونی ترین اسرار روحش، مشکلات خانوادگی اش، تجربه ی عشق و تحلیل های جذاب و ملموسش از افراد پیرامون پرده برمی دارد.
آن فرانک که با گرسنگی و ترس از دستگیر شدن و مرگ مواجه است، با خردی بالغانه و افکاری بسیار فراتر از سن و سال خود قلم بر کاغذ می گذارد. داستان او، داستان همه ی نوجوانان است اما با یک تفاوت اصلی: زندگی در شرایطی جان فرسا که افراد معدودی تجربه اش را داشته اند.
آن فرانک تحت تأثیر سخنان او تصمیم گرفت که پس از پایان جنگ کتابی براساس خاطرات روزانهی خود منتشر کند. به همین سبب به بازنویسی و ویرایش خاطرات خود پرداخت، متن را اصلاح کرد، بخشهایی را که فکر میکرد چندان جالب نیستند حذف و بخشهای دیگری را از حافظهاش به آن اضافه کرد و همزمان به نوشتن خاطرات خود در دفتر اصلی ادامه داد. پس از جنگ که مرگ آن محرز شد، اتو فرانک پدر او پس از تعمق بسیار، تصمیم گرفت که آرزوی دخترش را که انتشار خاطرات بود برآورده کند.